Suleyman incalca promisiunea facuta lui Hurrem! E pe cale sa ordone moartea unuia dintre printi! Afla despre cine este vorba in seara asta de la 20.00!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:49

Printul Selim il instiinteaza pe sultan ca Baiazid va porni cu armata sa si ca exista doua posibilitati in aceasta actiune.

Ori va veni sa isi infrunte fratele, ori se va indrepta spre capitala sa preia tronul lui Suleyman. Selim mizeaza pe faptul ca Suleyman este sensibil atunci cand i se pune in pericol tronul si isi bazeaza afirmatiile pe faptul ca fratele sau nu a ascultat porunca de a se muta in sangeacul Amasya.

Suleyman cade pe ganduri si in cele din urma se hotaraseste sa le trimita ultimatum celor doi printi.

Baiazid este avertizat ca trebuie sa plece cat mai curand in noul sangeac, caci altfel sultanul va considera neascultarea ordinului sau drept tradare. Iar Selim este indemnat sa plece cat mai repede in Konya si sa nu-l mai acuze cu afirmatii nefondate pe fratele sau.

Mihrimah se straduieste sa-l convinga pe Suleyman ca Baiazid nu il va trada niciodata si ca principalul vinovat este Selim care nu a pierdut niciodata ocazia sa-l denigreze pe fratele sau in fata sultanului.

Mihrimah este hotarata sa-l apere cu orice pret pe Baiazid, asa cum ar fi facut si Hurrem, daca ar fi fost inca in viata, si incearca sa-l determine pe Baiazid sa nu-i declare razboi lui Selim.

Baiazid ignora avertismentul sultanului si sfaturile celor din jur si strange armata pentru a lupta impotriva fratelui sau. Rustem decide sa nu-l mai sustina pe Baiazid si il anunta pe sultan ca acesta isi formeaza armata numeroasa pentru a-l ataca pe Selim.

Simtindu-si tronul in pericol, Suleyman se vede nevoit sa incalce promisiunea facuta lui Hurrem si ia decizii radicale in privinta celor doi printi, care incep sa se razboiasca in Konya.

Cum va reactiona Suleyman cand va afla ca Baiazid intentioneaza sa-i declare razboi lui Selim si ce decizie transanta va lua sultanul in privinta fiilor sai, afli urmarind un nou episod din serialul" Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii", la Kanal D, in aceasta seara, de la ora 20:00.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.