Suleyman Magnificul are fani si in Parlamentul Romaniei! Iata cine este deputatul care nu rateaza niciun episod VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 31 aug 2021, 14:50

Deputatul Gheorghe Firczak este istoric de meserie, iar civilizatia Imperiului Otoman l-a fascinat dintotdeauna.

Cand a aflat ca in Romania Kanal D va difuza un serial istoric despre domnia sultanului Suleyman Magnificul a fost in culmea fericirii. Vizitase Turcia, stia pe de rost istoria sultanului, asa ca serialul i-a venit manusa!

 

In plus politicianul nostru se mandreste ca sultana Hurrem este din neamul sau.

 

Gheorghe Firczak reprezinta comunitatea rutenilor din Romania si se pare ca izvoarele istorice ar demonstra ca sotia lui Suleyman Magnificul ar fi ruteanca la origini.

 

Atat de mult ii place deputatului serialul istoric incat a memorat si scene celebre! Si, ca un telespectator fidel, deputatul promite ca se va uita in fiecare luni si marti la "Suleyman Magnificul!".

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Nici dumneavoastra nu ratati niciodata cel mai urmarit serial al momentului. Kanal

D a fost pe primul loc, doua zile la rand, si luni si marti, pe toate targeturile, cu Suleyman Magnificul si cu emisiunea WOWbiz. 

 

Ieri, de exemplu, postul nostru de televiziune nu a avut concurenta in intervalul 20- 26, inregistrand un rating mediu de 5,6 si 17,0% Share pe 18-49 Urban si 6,7 Rtg cu 18,3% Shr pe All Urban. 

 

Suleyman Magnificul a fost pe primul loc inregistrand 8,7 Rtg,  18,4% Shr pe 18-49 Urban si 11,1 Rtg cu 20,1% Shr pe Allurban.

 

WOWbiz a fost tot pe primul loc in intervalul 22:30-24:30 cu o medie de 4,4 Rtg si 14,4% Shr pe 18-49 Urban si 4,8 Rtg cu 14,4% Shr pe All Urban. Va multumim si va promitem ca veti avea si mai multe motive sa spuneti in fiecare zi IMI PLACE KANAL D!

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.