Suleyman Magnificul, fata in fata cu un domnitor roman!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 14:42

Al treilea sezon al serialului “Suleyman Magnificul”, cel mai iubit serial TV la momentului, debuteaza marti, 3 septembrie de la ora 20.00, la Kanal D.

Spumoasa poveste a celui mai iubit sultan al Imperiului Otoman continua si in acest an cu intrigi si rasturnari de situatie. Dragostea, ura, lupta pentru putere vor fi elementele cheie ce ii vor tine pe telespectatori cu sufletul la gura si in acest sezon. Mihrimah (Pelin Karahan), fiica lui Suleyman (Halit Ergenc) si a lui Hurrem (Meryem Uzerli), a crescut intre timp si este atuul cel mai important al lui Hurrem in lupta pentru afirmarea fiilor ei.
Prieteniile se transforma in lupte pe viata si pe moarte, intrigile din harem se tes periculos de-a lungul episoadelor, astfel incat istoria Imperiului se scrie cu sange. 

In plus, in acest sezon, Suleyman Magnificul se intalneste cu un domnitor roman. Ce personaj din istoria Romaniei va ajunge in fata sultanului in genunchi, sarutand intai scaunul, dupa care mana acestuia, veti afla urmarind cel de-al treilea sezon al serialului “ Suleyman Magnificul – sub domnia iubirii”.
 

Nu ratati, in fiecare marti, incepand din 3 septembrie,

serialul “
Suleyman Magnificul – sub domnia iubirii ”, de la ora 20.00, la Kanal D.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.