Suleyman Magnificul ia o decizie radicala! Soarta lui Ibrahim e in mainele sale - Nu rata diseara, de la ora 20:00!

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:53

Marti, 19 noiembrie, Kanal D pregateste un episod special din serialul “Suleyman Magnificul – sub domnia iubirii”. Incepand cu ora 20.00, la Kanal D, veti putea vedea deznodamantul unei prietenii durabile dintre Suleyman si Ibrahim.

##VIDEO89971##Sultanul trece in episodul din aceasta seara prin momente grele. El trebuie sa hotarasca soarta lui Ibrahim, cel mai bun prieten al sau. In sufletul marelui sultan se da o lupta apriga. Sa-l omoare sau nu pe Ibrahim? Cadiul l-a invatat pe Suleyman cum poate sa ia decizia executarii pasei fara sa incalce legea.

Este vorba despre interpretarea unui verset din Koran, din care reiese ca sufletul unui om poate fi luat in timp ce doarme si astfel criminalul este absolvit de vina.

Un document descoperit de sultan, si conform caruia Ibrahim isi asuma controlul asupra Imperiului Otoman, catalogandu-l pe Suleyman drept un simplu “pion”, ii va pune viata in pericol.

Veti afla numai urmarind in aceasta seara" Suleyman Magnificul", de la ora 20.00, la Kanal D.

#2.688.000 de romani, fanii lui Suleyman Magnificul!

Luni, 18 noiembrie, serialul “Suleyman Magnificul – sub domnia iubirii” a fost, din nou, lider incontestabil de audienta, in intervalul 20.00

– 22.15.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Kanal D a inregistrat un rating mediu de 12.8%,

o cota de piata de 22.8%, pe target-ul All Urban, un rating de 11.7% si o cota de piata de 20.7%, pe target-ul National. Conform informatiilor furnizate de Kantar Media, serialul “Suleyman Magnificul – sub domnia iubirii” a strans in fata micilor ecrane peste 2.2 milioane de romani, iar in minutul de aur, 2.6 milioane de telespectatori urmareau Kanal D.

Nu ratati, in fiecare luni si marti, de la ora 20.00,

serialul “ Suleyman Magnificul – sub domnia iubirii ”, la Kanal D.

 

 

 

Taguri: