Suleyman Magnificul revine in forta! Iata NOILE PERSONAJE care apar in serial

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 14:55

Suleyman Magnificul revine in forta! In seria a treia, ce va fi difuzata de Kanal D din 3 septembrie, apar noi personaje.

Inca din primele episoade din acest sezon isi face aparitia o noua cadana, care ii va fura inima sultanului Suleyman. Este vorba despre cadana Firuze, interpretata de frumoasa actrita Cansu Dere. Intrebarea este daca va reusi Hurrem sa scape de aceasta noua rivala?

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/media-137736679989581800-b8d360d260a0cda7c1766a51e4720e8b.jpg

 

In noul sezon, admiratoarele actorului Burak Ozcivit, interpretul pasei Malkocoglu, vor putea rasufla usurate pentru ca cel desemnat cel mai bun model din Turcia in 2005 va reveni din nou in serial.

Pentru inima lui se vor lupta alte femei frumoase. Printre ele se afla si printesa Mihrimah, fiica sultanului si a lui Hurrem. Frumoasa fiica a lui Hurrem este interpretata de Pelin Karahan, o alta actrita indragita in Turcia.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Surprizele nu se opresc aici. Urmariti din 3 septembrie, la Kanal D, noile episoade ale serialului fenomen "Suleyman Magnificul".