SULEYMAN MAGNIFICUL vine pe litoralul romanesc! Mai sunt doar 2 zile pana cand fanii il pot revedea

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 31 ian 2017, 16:13

A fost pe rand Maharajah, Regele Soare, regele Nabucodonosor si acum vrea sa se transforme in celebrul sultan Suleyman Magnificul.

Radu Mazare a repetat de zor rolul pe care-l va juca sambata in ultima seara a carnavalului de la Mamaia.

 

Inconjurat de o multime de tinere la fel ca si celebrul Suleyman Magnificul, Radu Mazare a repetat doua ore scene intregi, ba mai mult a dat si indicatii fetelor.

 

Si uite asa fetele au trecut la lectii, mai exact la vizionat episoade din celebrul serial Suleyman Magnificul.

Nu de alta dar toate gesturile trebuie respectate ca la carte.

 

Firul povestii va fi identic cu cel din serial, iar rolul frumoasei Hurrem il va juca Adriana, o tanara in varsta de 21 de ani, despre care Radu Mazare spune ca seamana leit cu sotia lui Suleyman din film.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Pana sa-i vina randul la repetitii, Radu Mazare a stat in permanenta cu gura pe fete! Le-a coordonat fiecare miscare ca doar mai este putin timp pana sambata si totul trebuie sa iasa perfect.

 

Radu Mazare este foarte incantat ca va juca rolul lui Suleyman Magnificul. Spectacolul va avea loc sambata seara, cand se va incheia carnavalul de la Mamaia din acest an.

 

Adevaratul Suleyman insa il veti putea revedea la  Kanal D din trei septembrie, cand va incepe un nou sezon al serialului Suleyman Magnificul- Sub domnia iubirii.