Sultana Hurrem, amenintata! Afla motivul in episodul de astazi, din “Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii”, de la 20.00!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:43

Printul Baiazid este devastat pentru ca starea de sanatate a lui Huricihan se agraveaza de la o clipa la alta.

Din ordinul sultanului Suleyman, in toate incaperile Palatului se cauta perechea cercelului pierdut la locul incidentului. Sultana Hurrem isi da seama ca Nurbanu este cea care a adus-o in pragul mortii pe Huricihan si da ordin ca aceasta sa fie intemnitata. Vazandu-se incoltita, Nurbanu o ameninta pe Hurrem.

Pentru ca l-a invrajbit pe printul Selim impotriva lui Baiazid, de-a lungul timpului dar, mai ales pentru faptul ca a indraznit sa o ameninte, Nurbanu devine dusmanul de moarte al sotiei Sultanului.

Cu toate acestea, Nurbanu continua complotul la adresa printului Baiazid.

Selim urmeaza sa se intoarca in sangeacul din Manisa, iar Nurbanu respira usurata la gandul ca acolo, in seraiul sau, nimic nu o poate atinge. Tanara nu stie ca este in pericol de moarte. Hurrem, ajutata de Pasa Rustem, redevenit imputernicitul absolut al Sultanului, isi trimite “oamenii” in sangeacurile printilor pentru a gestiona mai bine actiunile aceastora.

Cu ce o ameninta Nurbanu pe Hurrem si cine va fi gasita vinovata pentru incidentul cu Huricihan, aflati astazi, de la ora 20:00, urmarind un nou episod din serialul “

Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii ”, la Kanal D.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.