Sultana Safiye primeste cea mai dura pedeapsa, iar lui Kosem i se intinde o capcana. Despre ce este vorba aflati, azi, de la 20.00, la Kanal D

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 23:02

Dupa evenimente de la Palat, Sultanul Ahmet da ordin ca Printului Mustafa sa fie ucis. Cu inima stransa, sultanul asteapta sa vina calaii si sa il anunte ca si-au dus sarcina la bun sfarsit.

Ahmet este surprins cand aude ca Printul Mustafa a disparut din camera lui. Desi a insangerat Seraiul si si-a tradat dinastia, Ahmet ii cruta viata bunicii sale, Sultana Safiye, dar numai pentru ca pedeapsa cu moartea, ar fi fost, pentru aceasta, “mult prea usoara". Chiar daca stie ca nu va scapa nepedepsita, Safiye habar nu are ce sentinta o asteapta, fapt ce o nelinisteste teribil.


Cu toate ca a salvat de nenumarate ori dinastia de la dezastru, prin actiunile sale, Kosem este dezamagita cand afla ca Sultana Handan, mama lui Ahmet, vrea sa scape de ea.
Kosem afla ca Handan cauta vistiernic-sef si planuieste sa “ii faca jocul”. Cu dusmani precum Handan si Pasa Dervis, Kosem are in fata un drum anevoios de parcurs, pentru a-si pastra statutul.


Slujitorii Sultanei Safiye continua sa fie de partea acesteia si o atrag pe Kosem intr-o capcana, menita sa ii aduca moartea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Nu ratati un nou episod din “Kosem”, azi, de la ora 20:00, la Kanal D.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.