Sultana Sah din Suleyman Magnificul, ISPITITA cu 300 000 de euro ca sa se DEZBRACE intr-un pictorial

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:00

Actrita Deniz Cakir, interpreta sultanei Sah din serialul fenomen Suleyman Magnificul - Sub domnia iubirii este considerata una dintre cele mai frumoase femei din Turcia.

Multi barbati si-ar dori sa o vada in toata splendoarea ei in paginile revistelor care le sunt dedicate. Pe Deniz Cakir o siti si din serialul turcesc "Iffet. Frumoasa actrita nu ezita sa poarte fuste scurte sau rochii cu decolteuri ametitoare, bustul ei ferm, ametindu-i de multe ori chiar si pe cameramani.

Potrivit ziarului National, Deniz Cakir a facut senzatie la un eveniment monden recent, aparand intr-o tinuta indrazneata care lasa sa i se vada sanii si lenjeria intima.

Din acest motiv, cameramanii au insistat cu precadere asupra ei, in detrimentul altor vedete prezente la eveniment.

Imaginile respective au facut deliciul redactorilor unor reviste pentru barbati care au incercat sa-i propuna "sultanei" sa isi dea jos vesmintele intr-un pictorial incendiar. Insa, din pacate, dragi domni, superba actrita a refuzat toate ofertele, cea mai generoasa fiind de 300 000 de euro.

Cu o silueta de manechin, interpreta surorii lui Suleyman Magnificul este frecvent curtata de publicatiile din Turcia pentru diverse pictoriale si sedinte foto.

Pana acum actrita a acceptat sa-si arate picioarele si ceva mai mult din decolteu, insa nu s-a dezgolit complet, spre nefericirea admiratorilor.

Pe Deniz Cakir o puteti vedea in" Suleyman Magnificul- Sub domnia iubirii" in fiecare joi si vineri de la 20.00, numai la Kanal D!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii