Sultanul Ahmet este in pericol de moarte, iar Sultana Safiye face planuri pentru incoronarea Printului Mustafa. Azi, in "Kosem", de la 20.00, la Kanal D

Editor: Bogdan Mihai Autor: D.I.
Actualizat: 27 mar 2017, 23:01

Vazand in ce situatie a ajuns fiica ei, Sultana Safiye ii cere ajutorul lui Kosem, insa aceasta nici nu vrea sa auda.

Sultana Halime o banuieste pe Handan ca ar avea o relatie cu Pasa Dervis si cauta sa afle adevarul. Halime stie ca, daca banuiala ei se adevereste, acest lucru le va aduce sfarsitul celor doi.


Ajunsa in fata sultanului, Fahriye ii cere indurare acestuia pentru greselile facute si spera sa i se crute viata. Sultana Safiye mizeaza pe bunatatea sultanului, dar si pe faptul ca Ahmet si Fahriye sunt rude, fapt ce l-ar determina pe acesta sa nu o sacrifice pe sultana.
Ahmet afla ca Sultana Kosem este implicata in prinderea Sultanei Fahriye. Ahmet hotaraste care va fi pedeapsa pe care o va primi Sultana Fahriye.


Sultana Safiye planuieste rapirea fiicei sale de la Serai si, in acelasi timp, detronarea sultanului. Un singur lucru insa, o transforma pe Safiye intr-o minge de foc si distruge totul in cale. Safiye se indreapta cu pasi repezi spre Palat.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Safiye este convinsa ca Ahmet nu se mai
intoarce viu de pe campul de lupta si face demersuri pentru incoronarea Printului Mustafa. Domnia Sultanului Ahmet este pe cale sa se sfarseasca.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.