Sultanul Ibrahim din serialul "Kosem" si cadanele sale, prietenie frumoasa dincolo de platourile de filmare! Iata cum au fost surprinsi Tugay Mercan, Hande Dogandemir si Muge Boz, in culise!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 sep 2020, 11:50
video Foto(6)

Tugay Mercan este unul dintre cei mai talentati si apreciati actori din tanara generatie, care s-a afirmat multe productii turcesti.

Tugay Mercan a devenit actor cu drepturi depline imediat dupa absolvirea Facultatii de Teatru si Film din cadrul Universitatii din Istanbul, cand la doar 22 de ani a inceput sa joace in piese de teatru dificile, la Teatrul Municipal Bakirkoy, unde s-a afirmat printr-un talent uluitor.


Desi in serialul "Kosem" (2016) a jucat doar o scurta perioada de timp, actorul s-a integrat perfect in distributia de exceptie si s-a pliat perfect pe rolul "Sultanului Ibrahim".
A fost un rol extrem de dificil, deoarece actorul a trebuit sa se adapteze trasaturilor de caracter ale sultanului nebun si sa se comporte ca atare.

Una dintre cele mai triste dar in acelasi timp haioase scene a fost aceea in care Sultanul a traversat o criza datorita problemelor sale psihice. Acesta si-ar fi obligat surorile, nepoata dar si chiar pe Sultana Turhan sa ii slujeasca cadanele favorite, iar acestora din urma le-a oferit proprietati si multe bogatii.

Practic rolurile cadanelor obisnuite din harem s-au schimbat cu cel al sultanelor. In ciuda problemelor sale de sanatate, Sultanul Ibrahim a ramas consemnat in istorie drept unul dintre conducatorii Imperiului Otoman, sub stricta supraveghere a mamei sale, Sultana Kosem.

 

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.