Sultanul Suleyman o supune pe HURREM la o grea incercare:" BEA ASTA pentru mine" Vezi IN PREMIERA ce II PROPUNE sultanul sotiei lui! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 28 aug 2021, 05:45

Lupta intre supusii lui Suleyman, intre cadanele din harem, fii si sotii atinge apogeul.

 Suleyman nu mai stie in cine sa aiba incredere. La fiecare pas unul din oamenii lui sunt suspectati de tradare sau li se taie capul pentru ca au fost prinsi tradandu-l. Nici in harem lucrurile nu stau mai bine. Dupa ce printul Mustafa afla adevarul de la prea iubita lui cadana Efsun ca Hurrem a  vrut sa-l otraveasca, acesta nu stie cum sa se fereasca de tematoarea sotie a lui Suleyman si ii cere ajutorul lui Ibrahim.


/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/mustafa-6b9d0acae4d315f236cddc6ce60e6f79.jpgNici mana dreapta a sultanului, pasa Ibrahim nu mai doarme linistit. In episodul de luni,  telespectatorii vor avea ocazia sa DESCOPERE CINE ESTE CU ADEVARAT cel mai de incredere om al lui Suleyman.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/cadana-7216f8ea6627a8411b6287df1b481747.jpgBulversat de tot ce se intampla in jurul sau, Suleyman ia o decizie radicala in ce o priveste pe HURREM. Din cutiuta cu bijuterii scoate o sticluta cu o licoare pe care i-o da sultanei cu un anumit scop.
NU PIERDE ULTIMELE EPISOADE din acest sezon al serialului tau preferat, "Suleyman Magnificul."