Suma colosală cheltuită de Culiță Sterp la botezul fiului său! Fostul Faimos de la Survivor Romania nu s-a uitat la bani: " Un anunț pentru hateri!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 25 oct 2021, 21:56

Ce suma a dat Culita Sterp la botezul fiului sau

Culita Sterp a facut un botez de pomina in Hateg unde au fost prezenti cei mai buni cantareti din lumea artistilor de petrecere.

Culita Sterp si-a botezat fiul in urma cu cateva zile, iar evenimentul a fost unul care a stat pe buzele tuturor in tinutul Hategului, acolo unde a ales fostul Faimos de la Survivor Romania 2021 sa isi crestineze fiul. Mai mult, numerosi fosti competitori care au devenit prieteni cu Culita au fost prezenti si s-au distrat la evenimentul cu staif al cantaretului de petrecere. Tinutele invitatilor au fost si ele elegante in ton cu evenimentul, iar familia lui Culita a stralucit la propriu.

Citeste si: Cati ani a implinit Culita Sterp si cum si-a petrecut ziua de nastere! Mesajul neasteptat din partea lui Daniel Pavel, prezentatorul Survivor Romania 2021

Cat a cheltuit Culita Sterp la botezul fiului sau

Evenimentul a fost unul cu fast, localul amenajat si decorat cu baloane, in tonuri de alb si verde.

Mancarea si bauturile fine nu au lipsit, iar atmosfera a fost intretinuta de Theo Rose, Bogdan de la Ploiesti, dar si de Tzanca Uraganul. Multi dintre fostii Faimosi s-au dezlantuit pe muzica cantaretilor facand spectacol, insa nici Culita nu s-a dat inlaturi si a vrut o dedicatie pentru fiul lui pentru care a scos un teanc de bani in valoare de 10 000 de lei. Totul a fost filmat si postat atat pe Instagram cat si pe Tik Tok. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Insa marele absent de la botezul fiului lui Culita Sterp a fost insusi Jador care si-a motivat si lipsa de la evenimentul organizat de fostul Faimos.

Citeste si: Jador a spus adevărul despre absența de la botezul organizat de Culita Sterp. De ce nu a a venit, de fapt, la eveniment

Motivul pentru care Jador a lipsit de la botezul fiului lui Culita Sterp

Am vazut foarte multe barfe ca de ce nu s-a dus Jador la Culita la botez, ca nu-l suporta Culita..nu

e adevarat! Culita m-a invitat, eu m-as fi dus cu drag, doar ca eu joi am cantat. Noi suntem cantareti, noi cu asta ne ocupam. Tot timpul muncesc. N-am fost pentru ca am avut treaba si o treaba programata, n-am cum sa anulez un eveniment pentru ca asta ar insemna...nu  e vorba de bani, ca i-as fi dat inapoi dublu, doar ca e omenia mea, n-am cum sa nu ma duc la eveniment, cand am promis ca ma duc”,    a spus Jador, pe Instagram.