Suma fabuloasă pe care ar fi cerut-o Iancu Sterp pentru o bătaie de 9 minute în galele RXF

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 27 aug 2023, 00:10

 Fratele lui Culiță Sterp a cerut o sumă fabuloasă pentru un meci în galele RXF. Care a fost reacția organizatorilor?

Iancu Sterp a pășit de două ori cu dreptul în cușca MMA! Fratele lui Culiță i-a învins pe Ricardo Filip și Ovidiu Neveu. Însă, pentru a continua în galele RXF, fostul concurent de la Puterea dragostei ar fi cerut o sumă fabuloasă pentru un al treilea meci, iar organizatorii au refuzat, potrivit cancan.ro. 

Citește și: Iancu Sterp, mesaj tranșant după accidetul lui Culiță Sterp. Fratele artistului a răbufnit: ”V-ați trezit toți acum să-l judecați”

Suma fabuloasă pe care ar fi cerut-o Iancu Sterp pentru o bătaie de 9 minute în galele RXF

Iancu Sterp ar fi cerut 30.000 de euro pentru a se lupta din nou, doar că a fost refuzat.  Nu e vorba de bani, dar cine este Iancu Sterp să merite atât?”, a fost reacția din partea organizatorilor. 

Iancu Sterp l-a făcut KO pe Ricardo Filip, dar și pe Ovidiu Neveu.

După ce a învins în a doua sa dispută în cușca MMA, Iancu a transmis un mesaj.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Iancu Sterp, singurul membru al familiei care i-a transmis un mesaj fratelui său, Culiță, după ce a fost reținut de polițiști: "Campionii nu mor niciodată"

“Vă iubesc pe toți, și pe cei care m-ați susținut, și pe cei care mi-ați dat hate, cu toții am avut de câștigat. Vreau să spun că nu v-am dezamăgit de data asta, așa că rămâneți cu mine, că noi suntem cei mai buni”, au fost cuvintele rostite de  fratele lui Culiță, a declarat Iancu Sterp.

De asemenea, Iancu a promis că va da curs oricărei invitații la luptă, indiferent de adversarul său:  ”o să accept orice provocare până mor!”  

Potrivit sursei citate, recompensa care li se acordă celor care au curajul să intre în ring este între 3.000 și 5.000 de euro.  

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.