Sun Plaza Shopping Center sarbatoreste 4 ani de senzatie!

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 feb 2017, 01:46

 

Centrul comercial Sun Plaza aniverseaza pe 27 februarie 2014 patru ani de la inaugurare printr-un spectacol antrenant, sustinut de trupa etno-rock Zdob si Zdub si de Barbarossa Samba Group. De asemenea, un tort aniversar de 250 de kilograme a fost pregatit special pentru aceasta ocazie.

Concertul aniversar va avea loc joi, incepand cu ora 19:00, in zona restaurantelor, la etajul.1.. Zdob si Zdub, formatie recunoscuta pentru showurile live spectaculoase si pentru modul unic in care combina folclorul romanesc si moldovenesc cu influente din zona hardcore, hip-hop, drum’n’bass, jungle si punk, va interpreta la Sun Plaza piese

de pe cel mai nou album, „Basta Mafia!”. Barbarossa Samba Group, prima trupa de percutie de samba traditionala braziliana din Romania, va completa evenimentul.

De asemenea, cu ocazia aniversarii a patru ani de la deschidere, Sun Plaza isi rasplateste vizitatorii. Astfel, toti cei care se inscriu in promotia organizata in perioada 17-27 februarie 2014, cu cel putin un bon de cumparaturi de minimum 50 de lei, pot castiga premii zilnice sau unul dintre marile premii ce se vor acorda prin tragere la sorti pe 27 februarie, in cadrul evenimentului aniversar.

Pentru a fi validati, castigatorii trebuie sa fie prezenti la Sun Plaza.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Telefoane Samsung Galaxy S4, tablete Samsung Galaxy Tab 3, vouchere de cumparaturi a cate 2000 de lei si, premiul cel mare, o excursie la Roma oferita de TUI TravelCenter, ii asteapta pe clientii fideli ai centrului comercial. In plus, primele patru persoane care vor face cele mai valoroase cumparaturi, chiar si cumulate, in perioada promotiei, vor primi garantat cate un premiu surpriza.

Mai multe detalii pe www.sun-plaza.ro si www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center.