„Sunt cel mai fericit tată din lume!” Interviul oferit de Irinel Columbeanu și fiica sa, Irina, sosită recent din Statele Unite ale Americii

Autor: Andrei Costanda
Actualizat: 19 iun 2024, 08:06

Irinel Columbeanu și fiica sa, Irina, s-au revăzut după 6 ani.

Sursa: Captură Youtube / WOWbiz

Fostul milionar de la Izvorani, Irinel Columbeanu, s-a reîntâlnit cu fiica sa, Irina, după o lungă perioadă de despărțire, oferind un interviu exclusiv WOWbiz în care își exprimă fericirea și planurile de vacanță.

Irinel Columbeanu, fostul milionar de la Izvorani, și-a văzut cel mai mare vis împlinit: reîntâlnirea cu fiica sa, Irina, care a venit din Statele Unite.

Evenimentul emoționant a avut loc pe aeroportul Otopeni, unde Irinel a așteptat-o cu un buchet de flori și a îmbrățișat-o cu căldură. Această reuniune marchează un moment deosebit de fericire pentru Irinel, care a trecut prin dificultăți financiare și probleme de sănătate în ultimii ani.

Interviul acordat de Irinel Columbeanu și fiica sa

Într-un interviu exclusiv pentru WOWnews, emisiune difuzată pe YouTube, cei doi și-au exprimat bucuria de a fi împreună.

Reporterul a întrebat-o pe Irina cum se simte acum, când și-a reîntâlnit tatăl. „Sunt cea mai fericită fată din lume!”, a răspuns aceasta cu entuziasm.

Irinel a adăugat, vizibil emoționat: „Sunt cel mai fericit tată din lume!”

Discuția a continuat cu întrebări despre lecțiile de viață pe care Irina le-a învățat de la tatăl ei și despre calitățile moștenite.

„O calitate pe care eu am moștenit-o de la tatăl meu ar fi iubirea pentru învățătură”, a explicat Irina.

„El este foarte inteligent și mereu învață lucruri noi. Așa am decis și eu să nu mă opresc din a studia și să vreau să mă dezvolt și să acumulez informații noi.”, a adăugat aceasta.

Planurile de vacanță în România au fost și ele discutate. Irina a menționat că nașul de cununie al lui Irinel, Matei Miko, a organizat câteva surprize frumoase.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Încă nu știm planurile exact, dar sunt sigură că o să ne distrăm extrem de mult”, a spus Irina. Irinel a completat: „Mergem la Cluj, la TIFF. Este un loc drag nouă și abia așteptăm să vedem acest oraș.”

Citește și: Nicolae Stanciu a renunțat la tricoul cu numărul „10” pentru o cauză nobilă. Căpitanul naționalei a ales să îmbrace tricoul în care Olimpiu Moruțan ar fi trebuit să joace la EURO 2024

Citește și: Reacția de bucurie a lui Edward Iordănescu după ce România a învins Ucraina la scor de neprezentare: „E o victorie memorabilă, nu îmi găsesc cuvintele!”

Irinel Columbeanu a fost ajutat financiar de fiica sa

Pentru Irinel, această reîntâlnire reprezintă împlinirea unei dorințe profunde, deoarece din cauza problemelor de sănătate, medicii nu-i mai permit să călătorească cu avionul.

Irinel a mărturisit că Irina l-a sprijinit financiar după ce și-a pierdut întreaga avere și a ajuns la azilul din Ghermănești, deținut de Ion Cassian. Pensia lui Irinel este de circa 2.000 de lei, iar recent instanța a decis ridicarea unei popriri de 30% din pensie, un moment de ușurare pentru el.

Gestul Irinei de a-i trimite bani a fost foarte apreciat de fostul milionar.

„A fost un gest extraordinar din partea ei”, a declarat Irinel. După revederea emoționantă de la aeroport, Irinel a decis să-i facă o surpriză fiicei sale și să o ducă în vacanță în Ardeal. Deși se confruntă cu dificultăți financiare, Irinel a găsit o soluție pentru a-i oferi Irinei o experiență de neuitat. Cei doi au plecat la Cluj, unde locuiește nașul lor, Matei Miko. Gazda lor le-a asigurat o săptămână de vacanță relaxantă și de vis.

Această revedere a fost privită cu sentimente amestecate de public. În timp ce unii au apreciat sinceritatea și profunzimea momentului, alții au văzut în aceasta doar o fațadă orchestrată pentru presă. Indiferent de opinii, rămâne clar că relația tată-fiică și eforturile de a petrece timp de calitate împreună sunt esențiale, chiar și în fața dificultăților și a criticilor.

Urmăriți totul în materialul video de mai jos: