Sunt celebri, dar fac greseli colosale la volan. Vedete autohtone care comit ilegalitati in trafic!

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 20:05

Cand esti vedeta, crezi ca totul ti se cuvine si ca poti sa faci mereu ce te taie pe tine capul. Se pare ca regulile de circulatie au fost facute ca sa fie incalcate, mai ales de majoritatea mondenilor!

Atentie mare! Nu luati exemplul mondenilor! In trafic ei incalca orice regula de circulatie! Incepem cu Bianca Dragusanu pe care paparazzi au surprins-o de nenumarate ori in timp ce se afla la volan si vorbea la telefon. Dar asta e doar o miica ilegalitate pe care o face. Trece linia dubla continua, le taie fata participantilor la trafic si nu tine cont de niciun refugiu!

Si Iulia Vantur vorbeste la telefon, fumeaza si bea suc, in timp ce se afla la volan.

Iar soferul Anei Maria Prodan trece pe culoarea rosie. Masina vedetei a fost surprinsa de paparazzi intrand pe contrasens! Cand ai Ferarri, se pare ca n-ai rabdare sa stai in trafic! Adrian Copilu Minune a depasit linia continua si a mers asa o buna bucata de drum.

La fel conduce si Adrian Enache! El crede ca s-a creat o banda de circulatie doar a lui. Bineinteles ca si Iuliana Marciuc face greseli in trafic.

Lavinia Parva nu doar ca n-a auzit de handsfree, dar ea intoarce fara vreo jena pe linia dubla continua! La fel cum a facut si Dan Negru!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Florin Calinescu se crede in filme de actiune! A depasit linia dubla continua si a mers pe contrasens! Apoi, a incercat sa intoarca! Incredibil! Ciprian Marica parcheaza sub semnul interzis, iar Maria Marinescu isi urca bolidul pe spatiul verde.

Adi Sina adopta alta strategie. Parcheaza chiar pe trecerea de pietoni! Unde era politia sa-i amendeze?

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.