Sunt disperati! De 11 zile li se cutremura pamantul sub picioare

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:26

Priviti spaima din ochii acestor oameni! Va imaginati cum e sa traiti asa ceva, pe pielea voastra, de 80 de ori? Unsprezece zile la rand? Fara ca cineva sa va poata da o explicatie?

Si cum sa mai pui geana pe geana cand nici macar o armata de specialisti nu a reusit sa spuna de ce se misca atat de tare pamantul de sub picioarele lor? Sau ce e cu zgomotele ciudate? Sau de ce casele li se crapa?

Asa s-a scurs inca o noapte de nesomn pentru localnicii din Izvoarele. Aceeasi groaza ca pamantul i-ar putea inghiti a pus stapanire pe tot satul.

Oamenii nu mai vor sa mai stea singuri in case, iar cand vine seara se aduna cate 7, 8 la un vecin si stau impreuna pana crapa de ziua.

Nici azi, pe lumina, oamenii nu si-au gasit linistea. De 11 zile se roaga la Dumnezeu sa scape cu viata si din napasta care s-a abatut asupra lor. Cat despre culoarea si mirosul apei, oamenii cred ca de vina ar fi exploatarile de petrol din zona.


Totusi, explicatia a fost respinsa de specialisti. Si asta pentru ca forarile se fac la adancimi de 3 kilometri, ori cutremurele de suprafata au loc la 5 si chiar 10 kilometri adancime. Pe de alta parte, o varianta luata in calcul ar fi cea a unei placi tectonice care pana acum nu ar fi fost monitorizata. Nimic, insa, nu-i linisteste pe izvoreni.
##VIDEO81652##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.