„Sunt dispusă să plătesc pe cineva” Oana Roman își dorește cu disperare să scape de numele Elisei. La ce metodă vrea să apeleze vedeta

Autor: Laura Macovei

„Sunt dispusă să plătesc pe cineva” Oana Roman își dorește cu disperare să scape de numele Elisei. La ce metodă vrea să apeleze vedeta

Sursa: Oana Roman Instagram

Oana Roman e dispusă să facă orice pentru a scăpa de numele de pe Instagram, nume al fostului soț, Marius Elisei.

Oana Roman a ajuns la culmea disperării, după ce a încercat de mai multe ori să își schimbe numele de pe Instagram. Dacă pe Facebook a avut succes, vedeta se confruntă cu probleme pe Instagram, care pare să nu îi accepte un alt nume.

Oana Roman își dorește să scape de numele Elisei

După divorțul de Marius Elisei, Oana Roman și-a schimbat numele din mediul online, dar se pare că numele de utilizator de pe Instagram a rămas același.

Nu o dată au atacat-o urmăritorii în comentarii, întrebând-o de ce încă își păstrează numele fostului soț.

După o perioadă lungă de încercări, Oana Roman a ajuns la capătul puterilor și spune că e chiar dispusă să plătească pe cineva care să-i rezolve problema.

Citește și: „Este așa o mizerie…” Oana Roman, revoltată de câți bani plătesc românii lunar pe analize medicale și doctori

„Mă chinui de 2 ore să-mi schimb numele la profilul de Instagram și NU reușesc. E deja o obsesie să scap și aici de numele pe care nu îl mai am, Slavă Domnului. Nu știu ce să mai fac. Am încercat toate variantele. Efectiv sunt dispusă să plătesc pe cineva care se pricepe și reușește să mă ajute să-mi schimb user name-ul la contul de Instagram.

Culmea e că pe Facebook, care e tot Meta, am numele Oana Roman cu bifă, iar la Instagram nu. Ironia sorții.. să-mi schimb toate actele a fost mai simplu decât să schimb numele pe Instagram,” a transmis Oana Roman, în filmulețele postate pe InstaStory.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

În urmă cu câteva luni, Oana Roman a fost întrebată de ce mai folosește numele de Elisei, după atât de mult timp.

Citește și: Cadoul prețios primit de Oana Roman de la mama sa! „Mi l-a dăruit mie când am născut-o pe Isa” Vedeta a împărtășit totul cu urmăritorii săi

Vedeta a recunoscut că încearcă să își schimbe numele de 3 ani, însă nu pare să găsească nicio soluție.

„Draga mea M., dacă m-ai fi urmărit, ceea ce nu cred că este cazul, ai fi aflat că mă chinui din 2021 să schimb numele pe Instagram. Imediat după ce am divorțat, am renunțat evident la numele de Elisei și am rămas doar cu numele meu, Roman.

Dar având cont cu foarte mulți urmăritori, nu pot schimba numele doar la „edit profile”, am nevoie de un accept din partea Instagram și, deși am trimis mail-uri și notificări, nu am reușit încă să primesc un răspuns de la ei.

Pe pagina oficială de Facebook am reușit, în buletin mă cheamă doar Roman, și crede-mă, ultimul lucru pe care mi-l doresc este să mai scrie Elisei pe undeva, dar nu depinde de mine. Nu-mi doresc nimic mai mult decât să reușesc să scap de acest nume peste tot.”