„Sunt femei care acceptă acest lucru” Marinel de la „Casa Iubirii”, adevărul despre iubita sa. Care este motivul pentru care a ținut-o ascunsă

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 08 mai 2024, 01:20

Marinel și Camelia

Sursa: Instagram- Marinel Hotca

Marinel a fost eliminat din show-ul matrimonial „Casa Iubirii”, însă la scurt timp după ieșirea din casă, cântărețul s-a afișat cu noua lui parteneră. Gurile rele susțin că cei doi au o relație de ceva timp, chiar și-n momentul în care acesta se afla în casă. Marinel a vrut să clarifice acest aspect.

Fostul concurent al emisiunii „Casa Iubirii” a fost invitat în emisiunea „Culisele Iubirii” pentru a vorbi deschis despre relația lui cu frumoasa brunetă, dar și despre parcursul lui în casă. Fostul concurent crede că și-a găsit sufletul pereche și nu regretă faptul că a părăsit competiția.

Marinel a cunoscut-o pe iubita lui după ce a părăsit emisiunea „Casa Iubirii”

Apariția lui Marinel cu noua iubită, la scurt timp după ce a părăsit emisiunea, i-a făcut pe susținători să se întrebe dacă nu cumva cei doi erau împreună de înainte ca acesta

să intre în casă.

Citește și: Gelozie și replici pline de ironie în Casa iubirii! Cosmin va recunoște că a plăcut-o pe Lorena! Iată cum va reacționa Laurențiu și ce se va întâmpla, marți, 8 august, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Fostul concurent a dezmințit acest lucru și susține că și-a luat foarte mult hate în momentul în care a ieșit din casă și s-a afișat cu noua parteneră.

„Am ținut-o ascunsă pentru că mi-am luat mult hate, mulți m-au înjurat și spuneau că o am de înainte, dar nu este așa. Sunt femei care acceptă, dar ea nu”, a spus Marinel.

Citește și: Momente de senzație în Casa iubirii! Mihaela l-a sărutat pe Robert! „Nu m-am putut abține!” Iată cum a reacționat concurentul

Marinel a recunoscut că iubita lui este cea geloasă în relație și că aceasta și-ar dori să fie și el puțin mai gelos.

Camelia este designer vestimentar, iar ea și Marinel au participat la multe evenimente împreună.

Singurul moment în care artistul a simțit că este gelos a fost momentul în care iubita lui i-a povestit despre un fost de-al ei. „Mi-a spus și de alții, dar nu am avut vreo gelozie”, a spus Marinel.

Fostul concurent și-a făcut curaj și s-a afișat cu iubita lui.

Deși s-a temut de reacția oamenilor din online, acesta a fost conștient de faptul că nu o poate ține ascunsă pentru prea mult timp.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Camelia s-a înscris la emisiune pentru Marinel

Actuala iubită a cântărețului i-a dezvăluit faptul că s-a înscris pentru acesta în emisiune, însă ceva a făcut-o să renunțe. Marinel a dezvăluit faptul că s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun și că a fost o chimie între ei încă de la prima întâlnire.

Fostul concurent susține că bruneta are acel ceva și că între ei există un respect reciproc, ceea ce este extrem de important.

Pe lângă asta, Marinel o descrie pe Camelia ca fiind o femeie harnică, care nu se dă în lături de la nimic.

Citește și: Bogdan Mocanu, declarație surprinzătoare despre Bianca Comănici „Te iau de nevastă”. Cât de bine se cunosc cei doi

Marinel nu a ai avut o relație serioasă după o perioadă de 6 ani. Fostul concurent a mărturisit faptul că sunt și lucruri care îi plac mai puțin la iubita lui. „E așa puțin cam ocupată. În timpul săptămânii nu ne vedem, dar și când vine la mine este tot timpul stresată. Și nu răspunde la mesaje, trebuie să o suni”, a recunoscut artistul.

Citește și: Robert recunoaște sentimentele pe care le are pentru Mihaela, în timp ce aceasta îl sărută, fără să stea pe gânduri. Aflați ce se va întâmplă în „Casa Iubirii”, mâine, 7 august, de la ora 10:00 și de la ora 16:30, doar pe Kanal D

Fostul concurent nu regretă faptul că a părăsit competiția și nu-i este dor, fiind prea multă ceartă. Marinel și-a dat cu părerea și despre prietenul său Patrick și relația lui cu Nona. Acesta este de părere că Nona dacă ar fi venit în România, relația ei cu Patrick ar fi continuat.

Ce spune Marinel despre Radu și Cristina

Marinel este de părere că între Radu și Cristina a existat ceva și că aceasta l-a iubit cu adevărat, însă nu știe dacă sentimentele ei sunt aceleași acum.

„L-a iubit, nu știu dacă îl mai iubește acum. Nu știu dacă sentimentele sunt atât de mari încât să formeze un cuplu. Cristina nu o văd făcând un cuplu cu Radu, dar nici un alt băiat nu cred că ar avea șanse la Cristina”, a dezvăluit Marinel.

Fostul concurent a recunoscut că a fost mărul discordiei în relația lor, fiind cel mai apropiat de Cristina. Marinel susține că doar i-a dat sfaturi și că nu o vede ca pe o iubită, ci doar ca pe o prietenă. „ A fost reciproc totul între ei. Și atunci când au intrat în casă. Eu dacă eram fată nu aș fi trecut peste cuvintele spuse de Radu ”.