„Sunt foarte fericită”, Veste extraordinară despre fiica Anamariei Prodan! Impresara a făcut marele anunţ

Author: Laura Macovei

Anamaria Prodan, mândră de fiica ei, Sara. Aceasta a reprezentat echipa națională

Sursa: Anamaria Prodan Instagram

Anamaria Prodan, în vârstă de 50 de ani, are toate motivele din lume să fie mândră de Sarah, fiica ei, de 23 de ani, care face spectacol în echipa națională a României.

Se pare că Sarah, una din fiicele Anei Prodan , este căpitanul naționalei care face show la Jocurile Francofoniei-Kinshasa 2023. De altfel, naționala României a obținut o victorie categorică în ultimul meci din Grupa A. 

Așadar, naționala României s-a calificat în sferturile de finală ale Jocurilor Francofoniei-Kinshasa 2023, meci programat pe 1 august.

Anamaria Prodan, mândră de fiica ei, Sarah

Cu această ocazie, mama fetei a ținut să posteze un mesaj pe pagina sa de Instagram, alături de o poză cu fiica ei, care îi seamănă izbitor. 

Citește și: „Bărbați neasumați, bărbați fără nimic în pantaloni”. Anamaria Prodan, dezgustată de comportamentul bărbaților din ziua de astăzi. Ce își dorește impresara de la viitorul partener

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Mamă mândră. Când iti reprezinți țara… când faci parte din echipa naționala de baschet a țării tale înseamna ca nu ai trăit degeaba! Felicitari îngerul meu ca duci cu mândrie și respect numele familiei noastre mai departe peste veacuri! Te iubesc ”,

a scris sexy impresara pe Instagram.

Sarah a trecut prin trei operații dificile

Anamaria Prodan a ținut să precizeze că toate reușitele fiicei sale vin după momente dificile, în care aceasta a suferit numeroase operații la genunchi. 

Citește și: „Partenerul ideal vine în viața ei'' Carmen Harra, despre împăcarea anului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Sunt foarte fericită. Sarah este o campioană, ca și mama ei. A trecut peste trei operații la genunchi, au fost momente cumplite, se putea termina totul. A fost cel mai dificil moment al vieții și al carierei. Dar nu a renunțat niciodată. Este de neoprit acum ”, a declarat Anamaria Prodan.

România participă cu o delegație de 76 de persoane, dintre care 57 de sportivi, care vor concura la atletism, baschet feminin, lupte libere și lupte africane, ciclism pe șosea, tenis de masă și judo.

Aceasta este cea de a IX-a ediție a Jocurilor Francofoniei și se va desfășura în perioada 28 iulie-6 august, la Kinshasa, în Republica Democratică Congo.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.