„Sunt foarte încântată”. Georgiana Lobonț, anunț important după ce s-a zvonit că divorțează de Rareș Ciciovan. Ce planuri au cei doi

Author: Lavinia Medrea

Ce planuri au cei doi

Sursa: Instagram Georgiana Lobonț

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan au mari planuri de viitor împreună. Anunțul a fost făcut chiar de artistă, după ce s-a zvonit că cei doi vor divorța.

După ce s-a speculat că Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan vor divorța, artista a făcut un anunț important pentru fanii ei. Iată ce planuri de viitor are cuplul!

Georgiana Lobonț, anunț important după ce s-a zvonit că divorțează 

Cu toate că soțul Georgianei Lobonț a declarat în urmă cu puțin timp că va divorța de soția lui, iată că artista a făcut acum un anunț important despre viitorul lor.

Cei doi au mari planuri în privința casei în care vor locui împreună, iar cântăreața este mai fericită ca niciodată.

Citește și: Ce tarif are Georgiana Lobonț pentru un eveniment privat. Cântările nu sunt singura sursă de venit a artistei

„Dragilor, vorbesc aici cu telefonul meu, sunt foarte încântată, dar foarte încântată pentru că gata, începem anul așa cum se cuvine.

Începem lucrările la căsuța noastră și pe lângă asta, mâine o să filmăm un videoclip extraordinar la o piesă extraordinară.

Citește și: Georgiana Lobonț nu mai divorțează de Rareș Ciciovan?! Noi dezvăluiri: "Nu se desparte nimeni"

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Este puțin diferită. Puțin mai mult diferită față de ceea ce am lansat eu până acum.

O să vă placă foarte mult, mai ales celor care țineți cont de inimă, cei care iubiți. Este o piesă de dragoste. Nu vă zic mai multe detalii decât că o să vă fac o mare surpriză acum, la sfârșit de săptămână, început de weekend”, a mărturisit Georgiana Lobonț, pe Instagram. 

Soțul Georgianei Lobonț a declarat, cu puțin timp în urmă, că divorțează

Zvonurile cum că Georgiana Lobonț și soțul ei divorțează au fost alimentate chiar de Rareș Ciciovan, care a declarat că nu va mai exista cale de împăcare cu artista, dar se pare că lucrurile s-au schimbat între timp. 

„Nu am înaintat actele de divorț, le-am făcut extra, pentru că am și eu prieteni în România. S-a terminat, cu asta am spus tot, un nou început pentru fiecare.

Impulsul de moment e de ani de zile, nu poate fi impuls de moment, impulsul de moment nu se referă la ce s-a întâmplat astăzi. Să nu mă înțelegeți greșit, s-a terminat, e simplu. Și la mine par afaceri foarte bune, una e să pară, alta e să fie.

Nu știu, să o sunați și pe ea, să vă răspundă, nu știu. Nu are ce să zică ea urât rău despre mine, că ce?(...)

Am făcut doi copii, sunt frumoși, deștepți, seamănă cu mine, ce să zică. Acum cinci ani poate era posibilă treaba asta (n.r. să se împace) dar acum astăzi e gata, orice început are și un final. Chiar dacă doi oameni fac copii, poate acei oameni nu sunt ok, poate unul merge în sus, altul în jos și e o diferență”, a declarat, în urmă cu câteva zile, Rareș Ciciovan.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?