"Sunt foarte mandra de copilul meu! A muncit pentru tot ce are acum", a spus mama Anei-Maria Barnoschi despre fiica ei

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 22:40

Astazi, la castingul pentru emisiunea "Roata Norocului", desfasurat in centrul comercial Sun Plaza din Bucuresti, Ana-Maria Barnoschi a avut parte de cei mai infocati sustinatori ai ei: mama si iubitul, care au fost si ei aplaudati la scena deschisa.

"Sunt foarte mandra de copilul meu. Ana a fost mereu un copil norocos, dar a muncit pentru tot ce are acum. Pune suflet in tot ceea ce face, iar daca nu ies socotelile cum vrea ea sufera, se consuma", a spus mama Ana-Mariei despre fiica ei.

Intrebata despre poznele pe care le facea Ana cand era copil, mama vedetei a avut ce  povesti, sustinuta de rasul inconfundabil al Anei-Maria.

"Avea vreo trei anisori si jumatate, a gasit o foarfeca si a tuns un coleg de la gradinita, i-a luat motul din frunte! I-am dat o si i-am explicat ce prostie a facut de fapt", a povestit doamna Maria.

"Eu eram cu initiativa, prea era toata lumea linistita, copiii nu miscau in front cand pleca educatoarea. Eu credeam ca fac ceva extraordinar. Imi amintesc intamplarea cu amanute", a completat Ana-Maria razand.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cei prezenti la castingul "Roata Norocului", sambata si duminica in centrul comercial Sun Plaza, au avut parte de distractie din plin, premii instant, fotografii si o intalnire memorabila cu vedeta lor preferata.

In curand cel mai iubit show-concurs din Romania, "Roata Norocului", prezentat de Bursucu si Ana-Maria Barnoschi, va face din nou zeci de romani fericiti, in cel de-al saptelea sezon al emisiunii!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.