Sunt indieni, dar in tara lor se crede ca sunt straini. Cea mai mare familie de albinosi din lume! FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 20 oct 2020, 04:40

Familia Pullan din India a fost aleasa drept cea mai numeroasa de albinosi din lume, acestea se pare ca vor intra si in Cartea Recordurilor. Familia este alcatuita din Roseturai Pullan, 50 de ani, sotia lui Mani, 45, si cei sase copii impreuna cu ginerele lor care este tot albinos.

Pana ca reprezentatii Guiness Book sa-i viziteze, acestia nici macar nu stiau ce este aceea si ce inseamna sa intri in Cartea Recordurilor. Recordul actula este detinut de o familie care are sase membrii ce traiesc in Statele Unite si Canada.

Fata de acestia, familia Pullan duce o viata extrem de simpla si locuiesc intr-o casa de o camera inghesuita si au mari probleme financiare.
"Este greu sa fii albinos. Din aceasta cauza nu am reusit sa-mi gasesc un loc de munca, asa ca vand oua, dar nu este suficient pentru a satisface nevoile unei familii mari", a spus Pullan.

Toti membrii familiei au pielea extrem de alba, parul alb si nu pot vedea clar atunci cand este soare afara. Vederea lor este atat de slaba cand este lumina afara incat fii barbatului Pullan Vijav, 25 de ani si Shankar, 24 de ani, au mers la o scoala speciala pentru orbi.
Ei au reusit sa-si termine studiile, dar nu au locuri de munca. Fiul cel mic, Ram Kishan in varsta de 17 ani este inca la scoala. Puja sora cea mica in varsta de 14 ani a parasit scoala deoarece colegii radeau tot timpul de ea.

"Niciuna din rudele mele nu sunt albinosi, iar oamenii cred ca noi suntem straini, ceea ce ma face sa ma simt ciudat", a adaugat capul familiei.
Pe de alta parte vecinii sustin ca s-au obisnuit cu ei asa cum sunt, mai exact oameni simpli cu foarte multe probleme, dar cu toate acestea in cel mai scurt timp vor ocupa un loc in Cartea Recordurilor ceea ce este extraordinar.



 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.