„Sunt la spital, mi s-au uscat buzele, nu mai pot!” Ultima conversație pe care Maria, gravida decedată într-un spital din Bacău, a avut-o cu iubitul ei. Ce a decis familia tinerei în urma tragediei

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 05 apr 2024, 10:19

Maria este gravida care a decedat într-un spital din Bacău

Sursa: Facebook

Maria, o tânără gravidă din Bacău, ar fi avut parte de un sfârșit tragic. După ore de chin și după ce a aflat că sarcina s-a oprit din evoluție, tânăra s-a stins din viață la Terapie Intensivă.

Maria, o tânără gravidă din Bacău, spera să aducă pe lume un copil care avea să fie fericirea ei. O tragedie s-a produs însă în momentul în care tânăra în vârstă de 38 de ani, însărcinată în luna a patra, a ajuns la spital cu sarcina oprită din evoluție. Iubitul Mariei a relatat întreaga întâmplare, dar și modul în care gravida a fost tratată de către medici.

Iubitul Mariei, gravida decedată într-un spital din Bacău, a rupt tăcerea

Într-o intervenție în cadrul emisiunii ”Follow us”, iubitul Mariei, gravida decedată într-un spital din Bacău, a făcut o serie de dezvăluiri cutremurătoare în ceea ce privește modul în care femeia în vârstă de 38 de ani s-a stins din viață.

Citește și: O gravidă din Bacău a murit, după ce ar fi fost lăsată în agonie pe holurile spitalului. Povestea Alexandrei din Botoșani se repetă

O tragedie cutremură comunitatea din Bacău, după ce o tânără gravidă a decedat la maternitate, în urma unei sarcini care s-a oprit din evoluție. Ovidiu, partenerul Mariei, a povestit că cei doi au ajuns la spital vineri dimineață, după ce aceasta a resimțit crampe și frisoane. Medicii au preluat-o și au plasat-o în salonul de ecografii, unde Maria a comunicat în timp real cu medicul care monitoriza sarcina.

Îngrozitorul moment a survenit când Maria a informat medicul că sarcina s-a oprit din evoluție, fătul fiind deja mort. Cu toate acestea, de la acea oră și până seara, tânăra nu a fost vizitată de niciun medic de la secția de ginecologie.

„Eu am aflat la 10:20 și mi-a zis că a pierdut sarcina. M-a sunat plângând cu dureri de burtă ca să vin urgent la spital cu medicamente.

Asistenta mi-a zis să vin cu vitamina C și cu o pastilă de stomac. De la 8 până seara nu a mai vizitat-o niciun medic de la ginecologie”, a spus Ovidiu Pruteanu, partenerul Mariei, în cadrul emisiunii ”Follow us”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Ultima conversație pe care Maria a avut-o cu iubitul ei

Ovidiu a povestit cu tristețe că nu și-a imaginat că, a doua zi, o va vedea moartă. El a adăugat că ultima dată când a vorbit cu ea a fost exact în momentul în care era dusă în blocul operator.

Ultimele cuvinte pe care le-a spus către ea au fost:" Te iubesc", iar ea a dat din cap. Acela a fost momentul în care el a văzut-o în viață pentru ultima oară.

Citește și: Poveste de iubire sfârșită tragic: Raluca a fost ucisă de iubitul ei din cauza geloziei și a lipsei de bani

„Nu mă gândeam că a doua zi o s-o văd moartă. Ultima dată când am vorbit cu ea a fost fix când o duceau în blocul operator. Ultimele cuvinte pe care le-a auzit de la mine au fost: Te iubesc”, iar ea a dat din cap. Ăla a fost ultimul moment în care eu am mai văzut-o în viață.”, a mai spus Ovidiu, pentru sursa menționată anterior.

Ce decizie au luat membrii familiei după tragedie

Ovidiu a relatat că i s-a comunicat că intervenția a decurs bine, dar cu toate acestea starea Mariei era în continuare gravă. În dimineața următoare, personalul de la secția ATI l-a contactat și i-a spus că Maria a decedat din cauza unui stop cardio-respirator.

Tânărul a subliniat că, deși nu o mai poate aduce înapoi pe Maria, pentru liniștea și respectul familiei sale este crucial să afle adevărul, să facă dreptate și să prevină alte tragedii similare. 

Mama Mariei a declarat că a avut o conversație cu fiica sa chiar în dimineața tragediei. Potrivit acesteia, Maria i-ar fi spus că i se uscase gura și că nu era nimeni care să-i ofere ajutor.

”Cu zile a murit! Am vorbit cu ea seara și dimineața am sunat-o. Și mi-a spus: ”Mămică, sunt la spital, mi s-au uscat buzele, nu mai pot!”, a povestit mama Mariei, pentru Antena3CNN.