„Sunt liberă, sunt înțeleaptă”. Deea Maxer a postat un mesaj nou cu subînțeles pentru fostul soț

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 09 ian 2024, 04:25

Deea Maxer

Sursa: https://www.facebook.com/deeamaxeroficial

Deea și Dinu Maxer au ales să divorțeze după 18 ani de căsnicie, iar acum aceasta pare mai încrezătoare decât era până acum.

După divorțul de Dinu Maxer, Deea postează pe rețelele sociale diverse mesaje cu subînțeles pentru acesta.

Deea Maxer a postat un mesaj cu subînțeles pe contul de socializare

De câteva zile Deea Maxer a ales să posteze mai multe mesaje pe rețele de socializare, prin care vrea să demonstreze că este mult mai fericită si mai liniștită ca până acum.

În ultima postare de pe Instagram aceasta a postat un citat: „Am deja tot ce am nevoie. Tot ceea ce am este tot ce am nevoie. Orice îmi doresc voi primi, pentru că realitatea mea este creată de mine.

Am succes, sunt pașnică, sunt liberă, sunt înțeleaptă, sunt energie potențială și ar trebui să mă ridic ca Phoenix. Sunt sănătoasă, sunt bogată, sunt putere, sunt talent”.

Deea și Dinu Maxer au divorțat după 18 ani de relație

După divorțul de Dinu Maxer, Deea postează pe rețelele sociale diverse mesaje cu subînțeles pentru acesta.

Deea și Dinu Maxer au ales să își anunțe fanii, printr-un mesaj pe conturile personale de socializare, că au divorțat după 18 ani de căsnicie.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Am decis să ne încheiem căsătoria după 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect și muncă depusă cot la cot în tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscători pentru această călătorie în care am fost pe rând, piloți. Voi ne știți viață, că pe o carte deschisă, fiind mereu în atenția voastră și înconjurați de apreciere și admirație.

Pentru toate acestea vrem să vă mulțumim și, totodată, ne dorim să respectați acest moment din viață noastră.

Ne dorim discreție, liniște și pace pentru fiecare dintre noi și cel mai important, pentru copiii noștri. Fiți blânzi! Dumnezeu știe drumul fiecăruia! Mulțumim, Deea și Dinu Maxer“, scrie în postarea celor doi.

Citește și: „Este vorba doar despre priorități”. Deea Maxer, mesaj cu subînțeles după divorțul de Dinu Maxer. Ce a spus vedeta

Dinu Maxer a sperat că se vor împăca

„Am tot sperat că ne vom împăca, până în ultimul moment. Am tras mai mult. Tot ea a fost prima care și-a dat verigheta jos de pe deget și care în ultima perioadă nu mai posta poze cu mine, pentru că nu mai simțea(...)

La noi nu știu dacă a ținut 17 jumătate, dar 15 sigur. Iubirea noastră a început să scârțâie când a apărut Maisa pe lume.

Poți să te duci și cu gândul la viața intimă, iubirea, a suferit și a început să sufere, pentru că prima dată cuvântul divorț a fost rostit pe 15 august 2022, când am realizat, mai mult Deea decât mine, că relația s-a transformat în una banală, platonică(...)

Eu până în ultima secundă am sperat că se întâmplă ceva. Nu am reușit, dacă nu am reușit până nu am încheiat actele... Am testat și această relație la distanță, avem patru săptămâni de când Deea s-a mutat, cuplul era despărțit, nu mai eram un cuplu (...) Noi vom rămâne împreună toată viață, noi vom rămâne părinții acelorași copii pentru care avem tutelă comună. Autoritatea Tutelară când a venit la noi și a văzut că am cumpărat apartamente în aceeași scară, când au văzut înțelegerea dintre noi, au zis ok, Adreas a vrut la tată, fata la mamă. Ei au văzut lucrul ăsta ca pe unul benefic”, a declarat Dinu Maxer.

Sursă: wowbiz.ro