„Sunt nevoit să plec din țară” Jador și-a anunțat retragerea din muzică. Ce se va întâmpla cu artistul din luna ianuarie

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 10 oct 2023, 08:26

Jador renunță la muzică

Sursa: Instagram- Jador Adevărat

Jador și-a anunțat fanii că nu va mai cânta. Artistul susține că este nevoit să plece din țară, iar vestea a căzut ca un trăsnet peste fani.

În urmă cu câteva luni, artistul Jador și-a anunțat retragerea din muzică după ce s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Cântărețul a venit cu un nou anunț pentru fani.

Jador și-a anunțat retragerea din muzică

În ultimul an, Jador s-a confruntat cu serioase probleme de sănătate, motiv pentru care a decis să renunțe la muzică din luna decembrie a acestui an.

Cu toate acestea, starea de sănătate a manelistului părea că s-a îmbunătățit în ultima perioadă, însă artistul este decis să se lase de cântat.

Citește și: Jador este din nou pe patul de spital! Ce s-a întâmplat cu artistul

Jador a postat un videoclip pe contul său de Instagram, videoclip în care și-a anunțat fanii că nu va mai cânta de la data de 1 ianuarie 2024.

Manelistul i-a rugat pe cei care și-l doresc la un eveniment să-l cheme până la această dată. Mai mult decât atât, Jador a anunțat faptul că este nevoit să plece din țară.

Citește și: „Nu faceți decât să mă ambiționați mai tare!” Bogdan Mocanu răspunde comentariilor negative, după ce a lansat noua piesă

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Am să vă anunț ceva foarte important pentru voi. De la data de 1 ianuarie 2024 nu voi mai putea onora evenimente, nu voi mai putea merge la evenimente, poate vă voi lăsa niște muzică pentru că sunt nevoit să plec din țară ”, a dezvăluit manelistul Jador, pe contul său personal de Instagram.

Artistul nu va mai cânta de la data de 1 ianuarie 2024

Fanii și-au pus mai multe semne de întrebare în ceea ce privește decizia luată de Jador. Manelistul nu a dorit să dezvăluie încă motivul pentru care este nevoit să părăsească țara, iar acest lucru a stârnit controverse în rândul urmăritorilor.

Citește și: „Te iubesc, Hoder”. Jador a făcut un anunț printre lacrimi! Fanii s-au speriat când l-au văzut în ce stare este

„Vreau să vă zic că până de revelion voi mai putea cânta. Nu voi mai cânta de la 1 ianuarie, așa că cei care vreți să vin la evenimentele voastre, sunt disponibil până la sfârșitul lunii decembrie”, a mai spus artistul.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Andreea Bostanica și Jador: ,,A fost la ziua mea". Tânăra nu s-a mai ascuns

Manelistul le-a promis fanilor că-i va ține la curent cu ceea ce se va întâmpla și că le va dezvălui pe parcurs motivul pentru care este nevoit să părăsească țara.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jador mami!👑❤️ (@jador_adevarat)

 


Penultimul episod al serialului „Vinovați de Iubire” este difuzat la data de 19 septembrie 2024. Urmărește episodul 53 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară.