"Sunt o IDIOATA"! Vezi de ce sta o femeie intr-o intersectie purtand o asemenea pancarta VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:54

O femeie in varsta de 32 de ani din SUA va trebui sa ispaseasca o pedeapsa mai putin neobisnuita pentru o greseala pe care a facut-o.

Shena Hardin a fost filmata in timp ce depasea un autobuz al unei scoli. Nu aceasta este greseala ei, ci faptul ca, neavand loc pe strada, a decis sa circule pe trotuar pentru a face depasirea.

 

Judecatorul care s-a ocupat de caz a decis sa ii acorde o pedeapsa mai neobisnuita. Femeia va fi nevoita sa stea in intersectia in care a facut depasirea timp de o ora cu o pancarta pe care sa fie inscriptionat urmatorul mesaj: "Doar o idioata circula cu masina pe trotuar pentru a depasi un autobuz scolar".

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

De asemenea, femeia a ramas fara permis pentru 30 de zile si a fost obligata sa plateasca o amenda de 250 de dolari.

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.