„Tot ce pot să fac este să mă rog la Dumnezeu”. Antonia, primele declarații după crima de la Padina. Cum a încercat artista să-l apere pe Alex Velea

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 16 feb 2024, 09:19

Antonia a sărit în apărarea lui Alex Velea, după scandalul de la Padina

Sursa: Instagram- Antonia

Antonia a rupt tăcerea în legătură cu teribila crimă de la Padina. Vedeta a reacționat în urma valului de hate pe care ea și soțul ei, Alex Velea, l-au primit în urma tragicului eveniment.

Artista Antonia a sărit în apărarea soțului său, considerând nedreaptă întreaga situație în ceea ce privește implicarea sa. Declarațiile vin în contextul în care Sorin Anghel, un bărbat în vârstă de 41 de ani, și-a pierdut viața în timpul unei petreceri organizate la Padina, atunci când a fost înjunghiat mortal de alte trei persoane.

Antonia a sărit în apărarea lui Alex Velea

După tragedia de la petrecerea de la Padina, unde Sorin Anghel a fost ucis, Antonia a ales să-și exprime gândurile și sentimentele prin intermediul rețelelor de socializare. Artista a postat câteva mesaje pe conturile sale personale, în apărarea iubitului ei, Alex Velea.

Încă marcată de cele întâmplate, Antonia a subliniat faptul că lumea vorbește urât la adresa soțului său, Alex Velea, deși acesta nu a fost implicat în nicio formă în tragicul eveniment de la Padina.

Citește și: Antonia, profund marcată după tragedia de la Padina: „Era chiar plânsă” Unde se aflau Alex Velea și soția sa la momentul crimei

Pe lângă faptul că a sărit în apărarea partenerului său, Antonia a menționat că, în urma evenimentelor tragice, a realizat cine îi este prieten adevărat și cine nu. Artista nu înțelege cum unii oameni pot fi atât de ”frustrați” și ”plini de ură”, susținând faptul că această lume are nevoie de mai multă înțelegere și de mai multă iubire.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

„Abia așteaptă lumea să zică ceva rău de mine, iar de Alex nu mai zic! Mie una, sincer, îmi pare rău de ei, pentru că am învățat că sunt oameni nefericiți, plini de ură, invidie și frustrări.

Tot ce pot să fac este să mă rog la Dumnezeu pentru ei, pentru că oricum vor exista oameni care vor comenta mereu și nu avem ce să facem. Păcat de ei, atât zic! Cât timp liber să ai și răutate să stai pe net și să scrii cuiva ceva rău? Ocupă-te de treburile tale, trăiește-ți viața și fii fericit. Avem nevoie de mai multă iubire în lumea asta! Domnul să vă binecuvânteze pe toți! Ah, și în momente de genul ăsta vezi cine îți este prieten cu adevărat! Te-am prins!”, a
scris Antonia pe InstaStory.

Ce spune Alex Velea despre prezența lui la evenimentul de la Padina

Recent, Alex Velea a ales să transmită un mesaj clar pe pagina sa de Instagram, explicând detaliile prezenței sale la evenimentul unde a avut loc tragedia de la Padina. Cântărețul a decis să facă lumină în acest caz, oferind informații relevante, întrucât a fost audiat ca martor în ancheta privind crima de la eveniment.

Citește și: Bat clopotele de nuntă pentru Antonia și Alex Velea! Pe cine au ales cei doi să le fie nași

„Acesta este ultimul mesaj pe care-l scriu pe această temă. În ultimele zile am suferit și suportat cu greu felul în care lumea, manipulată de cei care au scris diverse articole privind implicarea mea în nefericitul eveniment de la Padina, m-a jignit atât pe mine cât și pe cei din familia mea. Mass-media a folosit numele meu într-un mod ilegal și eronat, spunând că am fost martor (deși am spus clar că am aflat de tragedie a doua zi). Chiar după ce soția domnului decedat a declarat că în momentul incidentului eu nu eram acolo, publicațiile au făcut doar titluri oribile (în ceea ce mă privește, punându-mă într-o lumină foarte rea), pentru a manipula lumea și a-și vinde articolele”,  a spus Alex Velea, într-o postare făcută în secțiunea Instastory.

Tot într-o postare făcută pe Instagram, Alex Velea a dezvăluit că este conștient de faptul că sunt multe persoane care nu-l plac, deși acesta nu le-a greșit cu nimic. Artistul susține că prin prisma meseriei de cântăreț, acesta este nevoit să socializeze și să facă poze cu foarte multă lume, motiv pentru care nu-și dorește să fie asociat cu persoanele în cauză.