„Sunt pe un câmp de război!”. Unde a plecat Dan Negru! Anunțul făcut de prezentatorul TV

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 21 oct 2023, 15:20

Dan Negru pe câmpul de război

Sursa: Instagram

Dan Negru este un renumit prezentator TV din România. Acesta prezintă emisiuni de testare a cunoștințelor, precum „Jocul cuvintelor” sau „Tu urmezi!”, difuzate la Kanal D.

Dan Negru este o celebritate foarte activă în mediul online, făcând diverse postări în care își exprimă părerea sinceră despre diverse subiecte și situații actuale.

Dan Negru a postat imagini dintr-un loc inedit

Astăzi, prezentatorul de la „Jocul cuvintelor” a postat un videoclip pe pagina lui personală de Instagram, în descrierea căruia a scris: „Războaiele noastre pierdute”. Acesta a filmat un câmp pustiit pe care s-au luptat dacii și romanii în urmă cu mii de ani.

„Dacă nu v-ați săturat de războaie, sunt pe un câmp de război. Ăla e un saivan cu oi, acolo în depărtare, și ăsta e un câmp de bătălie vechi de 2000 de ani. N-am evoluat cu nimic, omul e la fel de prost ca acu' 2000 de ani, se bate ca acu' 2000 de ani, doar armele au evoluat. Armele sunt mai sofisticate, în rest mintea noastră e aceeași.”,

a spus prezentatorul TV în filmuleț.

În clip, Dan Negru și-a arătat dezamăgirea față de indiferența și ignoranța cu care a fost tratat locul în care s-a scris istoria poporului nostru.

„Aici legiunile romane i-au bătut pe daci și așa a luat poporul român ființă și asta e nepăsarea cu care poporul român își tratează istoria, situl ăsta arheologic e lăsat de izbeliște.”,

a mai prezentatorul.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: „M-a speriat” Dan Negru, revoltat de modul în care statul român a gestionat situația românilor din Israel

Ce concluzii a tras prezentatorul TV după ce s-a plimbat printre ruinele părăsite

Dorind să întărească această afirmație, Dan Negru le-a dezvăluit internauților faptul că ruinele dacice nu sunt păzite și nici împrejmuite, oricine putând să intre și să-și facă de cap în locul istoric abandonat.

„Eu am intrat aici fără să mă oprească cineva, poate să intre oricine, nu există niciun gard, nu e îngrădit, nu există niciun paznic, există doar buruieni, atât.

Poți să vii aici cu turme de oi, cu cirezi de vaci, animalele sălbatice pot să facă aici orice.”, a adăugat Dan Negru.

De asemenea, prezentatorul TV a spus că fragmentele rămase din construcțiile istorice pot fi luate de oricine are nevoie, în ciuda faptului că situl arheologic se află foarte aproape de monumentul Adamclisi, ridicat în memoria bătăliei daco-romane.

„Poți să vii chiar și cu o roabă să iei istoria.

Ia uite ruinele astea lăsate în paragină, situl ăsta arheologic uitat și părăsit, năpădit de buruieni, în apropiere de Adamclisi. Am vrut să vă arăt în dimineața asta nepăsarea istoriei printre buruieni.”, a mai spus Dan Negru, în finalul videoclipului.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Dan Negru (@negru_dan)

Citește și: Românii preferă gimnastica minţii! Kanal D, lider de audienţă cu “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, la nivel Naţional şi la oraşe