“Sunt regele Angliei si al Scotiei de la 1600. Sunt un luptator”, o noua declaratie marca Radu Mazare VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 28 oct 2020, 00:40

A fost un spectacol cum nu a mai vazut litoralul romanesc vreodata!

Pana si strainii din statiunea Mamaia au fost incantati de carnavalul organizat de primarul Cosntantei, Radu Mazare. Regele Scotiei, in persoana excentricului Radu Mazare. S-au plimbat pe strazi care alegorice, dansatori, gheise, faraoni si ingeri ca intr-un adevarat spectacol de carnaval.

"E ste peste asteptari si dupa cum vad eu de aici de pe jilt sunt opt sau chiar zece mii de oameni chiar ne au luat un pic pe nepregatite.
Oricum, la anul vom avea o alta promenada si o piata speciala pentru carnaval. De acum incolo Mamaia va fi sinonim cu carnaval
”, a declarat Radu Mazare.

De la carnavalul lui Radu Mazare n-au lipsit nici ritmurile orientale. Toata seara a dansat "regele Scotiei" pe manelele lui Liviui Guta. Show-ul s-a incheiat cu o baie de multime. Primarul Constantei a cucerit inimile tuturor turistilor, dar mai ales pe cele ale turistelor.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.