Theo Rose și Anghel Damian se mută în casă nouă. Decizia neașteptată luată de artistă: "S-ar putea să dormim pe jos "

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 30 sep 2023, 15:24

Theo Rose se mută

Sursa: Instagram- Theo Rose

Theo Rose și-a obișnuit fanii cu sinceritatea sa. Atunci când îi permite timpul, Theo Rose își ține urmăritorii la curent cu tot ce este nou în viața ei.

Cântăreața este o mămică împlinită și are o relație frumoasă cu Anghel Damian. Deși cei doi sunt împreună, Theo Rose a fost nevoită să se ocupe singură de această sarcină.

Theo Rose, dezvăluire uluitoare despre Anghel Damian

Între grija de Sasha și filmări, Theo Rose a găsit un moment în care să fie singură și să se ocupe de căutarea unui pat pentru noua locuință.

Theo Rose și Anghel Damian vor să se mute pentru a avea mai mult spațiu pentru micuțul Sasha.

Citește și: Sasha a împlinit trei luni! Fotografia emoționantă postată de mămica Theo Rose

Fire hotărâtă, Theo Rose a plecat singură în căutarea patului și recunoaște că în ultima perioadă ea a fost cea care a luat decizii în amenajarea locuinței, însă acest lucru o neliniștește pe vedetă.

Citește și: „Niciodată nu știu să spun, pentru că nu verific” Theo Rose, despre ce se ascunde în spatele succesului său. În ce ipostază inedită a fost surprinsă la filmări?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Merg să aleg un model de pat pentru dormitorul nostru din locuința nouă. Sunt singură și în ultima vreme cam fac alegeri așa, în funcție de stările mele interioare. Deci Anghel...s-ar putea să dormim pe jos”, a spus Theo Rose, într-un video postat pe contul său personal de Instagram.

Theo Rose și Anghel Damian se bucură de fiecare clipă alături de Sasha

Artista și tânărul regizor au devenit părinții unui băiețel în urmă cu aproximativ patru luni, iar de atunci viața lor s-a schimbat complet. Theo Rose a revenit destul de repede la filmări și la concerte, motiv pentru care timpul ei este extrem de limitat.

Citește și: „Pe mine mă distruge chestia asta” Theo Rose, revoltată din calea afară după ce a văzut un video incredibil

Atunci când au puțin timp liber, Theo și Anghel îl petrec acasă cu Sasha. „Râdeam aseară cu el că tot apăreau pe telefon bucăți dintr-un podcast cu Ilinca. Spuneam că am cea mai frumoasă viață și eu aseară arătam în ultimul hal. Eram cu un coc în vârful capului, obosită, îmi fugise un ochi, aveam tricoul vomitat de Sasha”, a povestit amuzată Theo Rose.

Citește și: Theo Rose, dezvăluiri surprinzătoare despre Anghel Damian „Avem momentele noastre zilnic când pun karaoke pe TV” Cum este Anghel Damian în postura de tătic?

Theo Rose este extrem de încântată de faptul că și-a reluat repede activitatea și că toate îi ies așa cum și-a dorit. Cu toate acestea, Theo Rose recunoaște că are și momente în care este stresată și obosită.