Sunt terorizati in propriile case! Au peretii PLINI de SERPI

Editor: Alexandra Dragos Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:19

Ca intr-un film de groaza! Terorizate in in propriile case! Asa traiesc zeci de familii!

Peretii caselor sunt acoperiti, la propriu, cu serpi vii. De frica, bietii oameni au fost nevoiti sa-si lase casa de izbeliste. Numai Dumnezeu poate sti cum de s-au adunat atatea lighioane intr-o singura casa! Parca ar fi un loc blestemat! Oamenii nu mai au liniste de cand au descoperit serpii ascunsi in peretii locuintei. Si nu unul, ci zeci. Nici nu banuiau ca au langa ei asemenea creaturi.

Zeci de serpi, lungi chiar de doi metri, s-au inmultit in podul casei si de acolo au invadat toate incaperile.

Oamenii scuipa-n san, de groaza. Disperati, proprietarii casei au spart peretii. Zidurile erau tapetate cu reptile vii. Oamenii au simtit ca le fuge pamantul de sub picioare cand au numarat aproape 50 de serpi.

Oamenii nu mai stiu ce sa faca pentru a-i alunga pe serpi de sub acoperisul lor. Au incins lapte in strachini si au afumat si casa. Proprietarii banuiesc ca, anul trecut, o familie de serpi si-ar fi facut cuib in podul casei si ar fi depus oua.
De la pompieri pana la inspectorii sanitari veterinari, toti au fost alertati. Dar, cine sa intervina? Un astfel de caz nu au mai avut. Autoritatile ridica neputincioase din umeri.

Biologii spun ca specia nu este veninoasa. Localnicii se tem ca nu cumva serpii sa ajunga si in casele lor. Sarpele lui Esculap, cum il numesc specialistii, are si o legenda. Se spune ca zeul medicinei, Esculap, a omorat intr-o zi un sarpe.


Un alt sarpe a reusit sa il aduca la viata cu plante de leac. Dupa ce a vazut miracolul, Esculap a inceput sa vindece oamenii cu aceleasi plante. De aici si simbolul medicinei de astazi: sarpele incolacit in jurul cupei.
##VIDEO115217##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta