“Sunt viu”. Mesajul transmis de Florin Piersic de pe patul de spital. Care este starea de sănătate a marelui actor

Autor: Diana Bostan

Florin Piersic a transmis un mesaj de pe patul de spital

Sursa: Facebook

La câteva zile după ce a suferit o nouă intervenție la genunchi, Florin Piersic a transmis un mesaj încurajator de pe patul de spital. Iată cum se simte marele actor!

Florin Piersic se simte tot mai bine pe zi ce trece, conform ultimelor informații oferite de medicul Adrian Marinescu. Maestrul a transmis un mesaj de pe patul de spital, exprimându-și recunoștința față de echipa medicală care a avut grijă de el în perioada dificilă. De asemenea, a dorit să transmită mulțumiri celor care i-au fost alături cu gândul și rugăciunile lor în această perioadă dificilă.

Florin Piersic a transmis un mesaj emoționant de pe patul de spital

Actorul Florin Piersic a fost supus unei intervenții chirurgicale la Institutul Inimii Niculae Stăncioiu din Cluj-Napoca, duminică, 5 mai, pentru extragerea surselor unui stimulator cardiac. Actorul în vârstă de 88 de ani a fost ulterior transferat la un spital din Capitală cu un avion SMURD și apoi internat la Spitalul Foișor. Aici a suferit o nouă intervenție chirurgicală, de această dată la genunchi, unde proteza a fost îndepărtată, aceasta fiind cauza principală a infecției.

Citește și: Florin Piersic se pregătește pentru încă două operații. Marelui actor i-a fost înlăturată joi proteza de la genunchi

În această seară, maestrul a transmis un mesaj de pe patul de spital, prin intermediul unui cadru medical. Actorul a dorit să transmită sincere mulțumiri cadrelor medicale care au avut grijă de el în timpul șederii sale la spital. Această recunoaștere a eforturilor depuse de personalul medical subliniază importanța și recunoștința față de îngrijirea medicală primită în perioadele dificile.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Scumpilor și prea dragilor mei, celor care m-ați purtat în gândurile voastre, m-ați înconjurat cu atâta grijă și iubire, acum când tocmai s-a terminat Săptămâna Mare, vă spun Hristos a Înviat! Cu această ocazie, vă dau și o veste: "sunt viu" și asta datorită

minunaților doctori care mă îngrijesc. Mă amuză când văd la premiile Oscar cum vin actorii premiați cu un pomelnic de mulțumiri, dar astăzi chiar vreau să îi pun fiecăruia medalia inimi mele în piept. Mă refer la Prof. Dr. Adrian Molnar, Dr. Horia Roșianu, Dr. Florin Crișan, Dr. Raed Arafat, Prof. Dr Streinu Cercel. Dr. Adrian Marinescu, eroii mei- Dr. Șerban Dragosloveanu și Dr. Denisa Anastase, împreună cu Dr. Adelina Moise, cea care m-a trimis în lumea viselor in timpul operației, dar...m-a
și adus înapoi. Vă iubesc pe toți, oameni buni și va copleșesc cu recunoștința mea! Țineți-mă aproape, pentru că mai am de spus multe povesti minunatului meu public."
, a fost mesajul transmis de Florin Piersic, prin intermediul medicului Adrian Marinescu.

Florin Piersic, pregătit de medici pentru încă două operații

Potrivit România TV, prima operație la care va fi supus Florin Piersic este cea de remontare a protezei la genunchi.

Medicii au decis să înlocuiască proteza actuală cu una specială, prevăzută cu antibiotic, pentru a combate infecția prezentă. Acestă procedură este esențială pentru sănătatea sa generală și va contribui la evitarea complicațiilor ulterioare.

În plus, actorul va trebui să fie operat și la nivelul stimulatorului cardiac, care a trebuit să fie scos din cauza infecției. Cu toate acestea, există vești încurajatoare privind evoluția stării de sănătate a lui Florin Piersic. Potrivit informațiilor recente, starea sa generală s-a îmbunătățit.

Citește și: Florin Piersic se simte mai bine! Medicii de la Spitalul Foișor vin cu ultimele detalii cu privire la starea de sănătate a marelui actor: „Se ameliorează ușor”

Adrian Marinescu, directorul medical al Institutului Matei Balș, a evidențiat nota optimistă cu privire la progresul lui Florin Piersic și la perspectivele viitoare de tratament.

„Suntem încrezători într-o evoluție bună. Este stabil, însă este în continuare un pacient fragil, care are afecțiuni cronice, inclusiv cele cardiace. Chiar am discutat la telefon zilele trecute. Maestrul avea un tonus bun. A rămas că mâine, când i-am promis că o să-i fac o vizită, va avea un mesaj pe care să-l transmită și sigur că îl voi spune și eu mai departe. Eu sunt în continuare încrezător că lucrurile vor merge într-o direcție bună, dar este adevărat că este nevoie de prudență. Evaluarea pacientului Florin Piersic, făcută în dimineaţa de 12 mai de către echipa medicală, arată o ameliorare a stării generale, concomitent cu procesul de normalizare a indicatorilor biologici şi de evoluţie favorabilă a plăgii operatorii. Pacientul se mobilizează şi prezintă un tonus psihic bun”, a spus Adrian Marinescu, potrivit România TV.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.