"Sunt vorbiți să-și facă reclamă"! Un celebru personaj de la noi rupe tăcerea despre scandalul dintre Alex Velea și Abi Talent

Author: A.I.

Un celebru personaj de la noi, Mădălin Voicu, a rupt tăcerea despre scandalul dintre Alex Velea și Abi Talent.

„Problema este că eu cred că e o înscenare, cred că sunt vorbiți să își facă reclamă. Nici măcar caterincă nu e. Sunt lucruri de prost gust care nu au nimic în comun cu lucrurile pe care le înțelegem noi, oamenii normali. De acum un an am auzit de Abi ăsta. I-am dat telefon și i-am spus că sunt Mădălin Voicu, șeful la țigani, mi-a spus că el e șeful.

L-am rugat să mă sune taică-su și m-a sunat după cinci minute. I-am zis să se întâlnească Abi cinci minute cu băieții mei care îl admiră și îl ascultă tot timpul. Ai mei erau emoționați, au făcut o poză și au plecat. Cred că are un impresar, că nu îi duce mintea pe ăștia, care îi spune cum ar trebui să sune piesele”, a declarat Mădălin Voicu la TV despre scandalul dintre Alex Velea și Abi Talent.

Abi Talent îi jignește pe concurenții de la "Puterea dragostei"!

Abi Talent, aflat într-un scandal cu Alex Velea, i-a jignit și pe concurenții de la" Puterea dragostei", cu excepția lui Jador și Mocanu.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

"Înainte de a pune Insta Story mi-a scris și mie: "Bă, frate, ce-i cu terminații ăștia de la  Puterea dragostei, că sunt toți niște sclavi care se cred vedete, în

afară de tine și Jador".

Eu îl înțeleg și îi dau dreptate, cu o mică excepție, asta cu toți, că nu-i cunoaște personal să spună că toți sunt așa.

Pe noi ne cunoaște și niciodată nu i-am dat impresia că am fi falși, ca mai bine de jumătate din casa aia.

Casa Puterea dragostei a găzduit până acum un număr mare de oameni falși, mincinoși, cine-i familiarizat cu termenul de ciocoi asociază termenul.

Nu e greșit în a evolua, dar trebuie să știi de unde ai plecat, să-ți păstrezi originea aia, să fii tot ăla, să trăiești la standarde mai înalte, să fii într-o evoluție constantă, nu să-ți iei arfe", a spus Bogdan Mocanu într-un vlog.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.