Suntem cel mai petrecaret popor? Iata cum s-au distrat romanii in Vama Veche

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:09

Cine a zis ca romanii nu stiu sa se distreze, nu i-a vazut in zile de sarbatoare!

Fie ca sunt la munte, fie ca sunt la mare, n-au nevoie de prea multe ca sa faca un chef pe cinste! Indiferent pe ce stati in momentul acesta, va avertizam ca imaginile din materialul video va vor ridica din loc!

Distractia a facut legea azi-noapte, in Vama Veche! Indiferent de ritmul fredonat, de varsta sau buget, toata lumea s-a distrat! Si pentru ca temperatura n-a fost deloc demna de-o baie in valurile Marii Negre, vamaiotii au improvizat.



Li s-au alaturat alte sute de plimbareti, care n-au conceput ca de Intai Mai sa nu vada Vama! Dar, schimbam placa si-ajungem la munte, unde ne-ntampina o si mai mare paranghelie!

Pana si copiii se distreaza, alaturi de parintii lor! Am putea jura ca am gasit cel mai fericit om de pe Pamant, la ce bucurie i se citeste pe chip! A incercat vremea sa le strice cheful, dar n-a gasit cu cine sa se puna! De unde-si trag atata energie?!

Ati ghicit! Sticle, pahare, pe toate le-au golit! Si, uite-asa, romanii au mai bifat
un chef de povestit nepotilor! Ce-a ramas in urma lor ...e ca-n fiecare an!
##VIDEO111061##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.