Suntem MANDRI de Nicole Cherry: "Am primit oferte din partea marilor case de discuri"

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:22

Best start si premiul Radio 21 la Romanian Music Awards 2013! Nicole Cherry are doar 14 ani, dar un talent uimitor!

Vocea ei senzationala a luat prin surprindere industria muzicala romaneasca! A fost denumita chiar “Adele de Romania”. Nicole Cherry are doar 14 ani, dar este revelatia muzicii usoare romanesti. Talentata artista are ganduri mari si nu se va opri doar la “Memories”.

Vrea sa duca Romania peste hotare prin intermediul muzicii sale. Cine stie, poate chiar la Grammy, locul unde isi doreste cu atata ardoare sa ajunga. Manageriata de tatal ei, Nicole Cherry a primit deja oferte din partea marilor case de discuri.

Tatal artistei este de parere ca pentru a reusi, fiica lui trebuie sa paraseasca Romania. Insa Nicole Cherry a promis ca se va intoarce!

##VIDEO79677##

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.