Suntem pe primul loc in inimile dumeavostra. Cel mai urmarit show al noptii, WOWbiz, a spulberat, miercuri, concurenta

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:25

Iata momentele care au facut deliciul telespectatorilor.

Telenovela Printului„Leo de la Strehaia” spulbera concurenta. Poveste de dragoste si amantalc dintre Leo, Renata, Dana Criminala si Anca va tine cu sufletul la gura. Despartit a nu stiu cata ora de Renata, consolat de Dana Criminala si plans de Anca, Leo a ajuns la momentul in care a decis langa cine merge mai departe in viata. Si nu oricum, ci intr-o masina de lux nou-nouta,  cadou pentru iubita lui.

Satra de la Strehaia s-a mutat la Bucuresti sa-l covinga pe Printul Tiganilor sa se intoarca acasa, dar degeaba, Leo vrea sa ramana cu orice pret in Bucuresti.

KANAL D a fost pe primul loc aseara, cu cel mai urmarit show al noptii, cu o medie de 4,7% puncte de rating  si 17,3% cota de piata pe targetul comercial. Minutul de aur a fost inregistrat la 22:44, cu 1.114.000

telespectatori. In acel moment, doamna Maria a izbucnit in lacrimi cand si-a vazut sotul, trecut la cele vesnice, la nunta nepotului!

Noi recorduri de audienta a stabilit si emisiunea „Te vreau langa mine”, prezentata de Gabriela Cristea. Gabriela Cristea, cea care reuseste sa directioneze sagetile lui Cupidon catre noile perechi de indragostiti, a reusit sa adune milioane de telespectatori curiosi sa afle o noua poveste de viata. In emisiunea de ieri, la minutul de aur- 15:19,  Raluca isi exprima dorinta de a merge la o cafea cu Bogdan pentru a se cunoaste mai bine.

„Te vreau langa mine” a fost si ieri pe primul loc cu 2,1% Rtg si 20,1% cota de piata pe publicul comercial si 3,8% Rtg cu 22,2% Share pe cel national.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO144138##

Va multumim, dragi telespectatori! Fiecare zi este si mai frumoasa alaturi de noi,

familia Kanal D!