Suntem vizitati de EXTRATERESTRI? Marturiile cutremuratoare ale unor piloti militari care au dat nas in nas cu OZN-uri

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 16 oct 2020, 16:20

Trei elicoptere militare ar fi fost urmarite indeaproape de un obiect neidentificat. Se intampla intr-o noapte din toamna anului 1992, in timpul unui zbor de antrenament.

Comandorul in rezerva, Marcel Smoleanu, se afla, atunci, la mansa unuia dintre elicoptere. Ce l-a facut pe pilot sa creada ca obiectul nu este pamantean? Mai mult, cei de la sol, din centrul de comanda, le-au spus pilotilor ca nici un alt zbor nu a fost autorizat in zona.

OZN-ul a fost observat si de militarii de la sol. In acea noapte de pomina, Doru Dragoi, ofiter de radiolocatie, era la datorie.

A vazut obiectul ciudat pe radar. Si nu era doar unul. Elicopterele au fost chemate imediat la sol, iar intalnirea de gradul trei a ramas la categoria "Strict secret". Si despre aparitiile stranii din zona isi aduc aminte si unii localnici din Maracineni.

O intalnire la fel de ciudata s-a intamplat si in octombrie 2007, cand un avion MIG 21 Lancer care efectua un zbor de antrenament a fost lovit de un obiect neidentificat, la peste 6.000

de metri inaltime. Impactul a fost atat de puternic incat pilotul a ramas fara cupola avionului.

Avionul zbura cu o viteza mare, iar imaginile surprinse de camerele de la bord nu au fost prea clare. Marturii asemanatoare vin nu numai din Romania, ci si de peste tot din lume. Dar nimeni nu stie inca ce se ascunde printre stele. Adevarul este undeva acolo sus, si asteapta sa fie descoperit!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

##VIDEO83916##

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.