Sunteti curiosi si vreti sa aflati ce au facut vedetele in weekend? Le-am urmarit PAS CU PAS VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:19

Vedetele au inceput sfarsitul de saptamana cu o petrecere tematica unde au fost obligate sa poarte ie.

Asadar, divele au renuntat la hainele de firma pentru o seara si au adoptat ia traditionala. Adina Buzatu a asortat-o cu o fusta lunga din piele, si ca accesoriu a folosit o palarie inedita.

 

Alina Eremia, actrita din Pariu cu viata, a ales sa mearga pe o varianta mai moderna si a purtat ia cu o pereche din pantaloni scurti din piele si sandale rosii.

 

Lora a fost departe de capitala si a concertat la un eveniment din Iasi. Ca sa arate impecabil blondina a stat minute in sir sub casca si le-a transmis fanilor un mesaj amuzant. La Iasi Lora s-a intalnit si cu prietena ei, Andreea Banica, asa ca cele doua nu au ratat momentul si au facut o fotografie.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

Madalina

Pamfile si-a expus din nou formele pe pagina ei de Facebook. Bruneta s-a pozat intr-un salon de infrumusetare goala pusca, cu sanii la vedere.

 

Apoi tanara s-a fotografiat in costum de baie si, mandra nevoie mare de corpul ei, a pus pozele pe contul personal. Adela Popescu a petrecut weekend-ul mai imbracata. Actrita a profitat ieri de vremea frumoasa, a stat tolanita pe iarba si s-a jucat cu catelul ei.

 

Tot cu patrupedul s-a pozat si Bianca Dragusanu. Roscata isi iubeste foarte mult animalul de companie si a postat o fotografie in care isi pupa catelul pe botic.