''Sunteți zgârcit?''. Câți bani cheltuie lunar Robert Negoiță la magazinul de cartier și motivul pentru care nu dă drumul la centrală iarna!

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 09 feb 2024, 11:47

Robert Negoiță la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

Sursa: Captură KANAL D „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Robert Negoiță a luat prin surprindere pe toată lumea cu ultimele sale afirmații. Primarul Sectorului 3 al Capitalei se laudă cu faptul că poate mânca trei zile din cumpărături făcute cu doar 46 de lei.

Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiță, este un om cumpătat. În ciuda averii sale, politicianul susține că nu face risipă și că nu este fanul cheltuielilor inutile. Acesta își menține părerea și atunci când vine vorba de încălzirea locuinței sale.

Robert Negoiță nu pornește centrala termică pe timp de iarnă

În cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Robert Negoiță a surprins pe toată lumea cu afirmațiile sale.

Primarul Sectorului 3 al Capitalei i-a mărturisit moderatoarei Denise Rifai, faptul că nu se consideră o persoană săracă, însă nu-i fac plăcere cheltuielile inutile. Robert Negoiță a mărturisit faptul că face economie și atunci când vine vorba de încălzirea locuinței sale, susținând că el nu pornește centrala termică iarna. Primarul Sectorului 3 a mărturisit că nu este vorba doar de a face economie în acest caz, ci este și ceva sănătos pentru organismul său.

Sărac nu, econom da. Eu nu pornesc centrala termică iarna ”, a spus Robert Negoiță la ” 40 de întrebări cu Denise Rifai ”.

Citește și: Câți copii are Robert Negoiță? „Poate se supără cineva pe mine” Detaliile neștiute despre primarul Sectorului 3 al Capitalei

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

”Sunteți zgârcit”, a fost afirmația făcută de Denise Rifai.

„Sunt econom, nu sunt zgârcit. Au venit la mine cei de la DNA, m-au așteptat la mașină. I-am condus în apartamentul meu, știți care a fost prima reacție? ”Domnule primar, unde locuiți?”. Mi-au spus că au mandat pe tot etajul, dar eu aici locuiesc. Mi-au spus că nu am cum să locuiesc acolo, că e prea frig.

Dimineață aveam 12 grade în dormitor. Funcționez perfect, pe mine mă deranjează căldura. E și economicos, dar și sănătos”, a spus Robert Negoiță.

Cât cheltuie Robert Negoiță la un magazin de cartier

În cadrul aceluiași interviu acordat de Robert Negoiță, Denise Rifai l-a întrebat câți bani cash are la el în acel moment. Primarul Sectorului 3 al Capitalei a dezvăluit că are în jur de 2.000

- 3.000 de lei, dar a menționat că aceștia sunt "albaștri de la blugi", deoarece îi păstrează acolo de mult timp, ținându-i pentru a fi doar în caz de urgență.

Citește și: Robert Negoiță, despre banii câștigați din afacerile ilegale: „Câți bani învârt eu? Zero!”

Robert Negoiță a explicat că are suficienți bani pentru a acoperi nevoile sale, menționând că nu cheltuiește foarte mult.

A povestit că înainte de a participa la emisiunea lui Denise Rifai, a cumpărat alimente în valoare de doar 46 de lei, suficiente pentru trei zile, evidențiind că nu are obiceiul să facă cheltuieli inutile. De asemenea, a subliniat că acesta continuă să locuiască într-un apartament cu două camere și consideră că este lipsit de bun simț să faci cheltuieli exagerate.

„Atât cât să-mi ajungă. Chiar nu cheltuiesc. Până să vin la dumneavoastră la emisiune, mă luase foamea. Am intrat într-un magazin de cartier și am dat 46 de lei și am cumpărat cât să mănânc trei zile. Nu consum mult. Și da, în continuare locuiesc într-un apartament cu două camere. Nu mi se pare deloc de bun simț să cheltuiești , a spus Robert Negoiță, în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.