Chef Patrizia Paglieri s-a conformat cerințelor lui Bursucu și a decis ca astăzi să pregătească două rețete un pic mai diferite și să scoată chifteluțele din schemă. Astăzi, la Dimineața cu noi, bucătarul a pregăti bruschete cu salam picant și supă cremă de ardei copți cu brânză feta și busuioc. Patrizia le-a dezvăluit telespectatorilor și un truc important de care trebuie să țină cont atunci când pregătesc această rețetă delicioasă de supă.
Trucul pe care Chef Patrizia Paglieri îl folosește atunci când pregătește supă cremă de ardei copți cu brânză feta și busuioc
O nouă zi, o nouă rețetă, chef Patrizia Paglieri s-a decis să rămână în direcția în care ne-a obișnuit și a pregătit un preparat sănătos și tocmai bun în această perioadă în care temperaturile sunt extrem de ridicate. Supa cremă de ardei copt cu brânză feta și busuioc este potrivită în acest sezon, căci nu necesită să fie încălzită, ea poate fi mâncată și direct de la frigider.
”Facem niște bruschete la cuptor, cu roșii, mozzarella și salam picant și după facem o supă cremă de ardei copți cu brânză feta și busuioc. Feta o face prăjită, așa într-un fel diferit”, a spus chef.
Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti
Totodată, bucătarul a împărtășit și un truc în ale gătitului telespectatorilor săi, aceasta a precizat că pentru supă va prăji brânza fete, căci îi va da un gust cu totul diferit.
George Tănase, când a văzut salamul și roșiile s-a gândit că cel mai bine ar fi să-i pregătească lui Bursucu un platou, decât să se încurce cu bruschete. Bursucu a trecut direct la acțiune, ce platou, matinalul a luat direct o felie de pâine peste care a pus câteva felii de salam, demonstrându-le colegilor săi că nu are nevoie de platou.
George Tănase a numit-o bruschetă românească.De fiecare dată, Patrizia Paglieri aduce un plus rețetelor ei și încearcă să le facă unice, iar trucurile la care apelează le împărtășește și telespectatorilor matinalului ”Dimineața cu noi”.