Supa de rosii
Ingrediente
1 ceapa mare
2 morcovi
2-3 catei de usturoi
1 cutie de rosii la conserva
500 ml passata de rosii (suc de rosii gros)
Sare
O lingura (rasa) de zahar
Taiati ceapa, morcovul si usturoiul marunt si inabusiti-le in putin ulei. Dupa ce s-au inmuiat, adaugati rosiile de la conserva, passata de rosii si o lingura (rasa) de zahar si mai lasati 10 min pe foc.
Pasati cu ajurorul unui blender, sau treceti totul prin sita si puneti sare, dupa gust.Daca vi se pare ca supa este prea groasa, mai adaugati putina apa si mai dati in cateva clocote. Serviti cu crutoane.
Ingrediente
1 ceapa mare
2 morcovi
2-3 catei de usturoi
1 cutie de rosii la conserva
500 ml passata de rosii (suc de rosii gros)
Sare
O lingura (rasa) de zahar
Mod de preparare
Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei
Taiati
ceapa, morcovul si usturoiul marunt si inabusiti-le in putin ulei.
Dupa ce s-au inmuiat, adaugati rosiile de la conserva, passata de rosii si o lingura (rasa) de zahar si mai lasati 10 minute pe foc. Pasati cu ajurorul unui blender, sau treceti totul prin sita si puneti sare, dupa gust.
Daca vi se pare ca supa este prea groasa, mai adaugati putina apa si mai dati in cateva clocote.
Serviti cu crutoane!