Supărare mare pentru Jador! Artistul se mută din România: "S-a întâmplat ceva..."

Author: Marina Ionescu
Jador se mută din România

Jador și-a pus admiratorii pe jar, după ce le-a transmis că a ajuns pe mâinile medicilor. Iată ce s-a întâmplat cu faimosul manelist!

Jador a devenit cunoscut în întreaga țară, după ce a participat la emisiunea Puterea Dragostei. După aceea el a lansat prima lui piesă, iar de atunci scoate hit după hit. Toate melodiile sale rup topurile muzicale de la noi și se bucură de un succes imens și în străinătate. Aproape că nu există petrecere unde să nu se asculte cele mai îndrăgite piese interpretate de Jador.

Jador se mută din țară

Recent, Jador s-a afișat în cabinetul medical. Cu toate acestea, nu pare să fie vorba despre ceva grav, ci despre o vizită la doctorul stomatolog, unul foarte renumit în rândul vedetelor, pentru câteva îmbunătățiri, deci admiratorii lui pot sta liniștiți.

Însă, ieri, Jador a mai făcut o dezvăluire, de această dată una la care puțini s-ar fi așteptat.

Artistul le-a spus fanilor, aproape plângând, faptul că se va muta din România. Acestora nu le-a venit să creadă că anunțul pe care l-a făcut este pe bune. Ei bine, nu este deloc o glumă. Manelistul a vorbit cât se poate de serios, dar nu le-a mărturisit admiratorilor și de ce a fost nevoit să ia această decizie 

„Sincer, nici nu știu cum să vă zic.

Voi lipsi o perioadă de vreo cinci, șase luni din România, deci deduceți ce o să se întâmple. Voi lipsi cinci, șase luni anul viitor. Nu știu cum să vă zic, o să fac un vlog despre asta să vă explic. Nu știu ce să fac cu mașina, trebuie să o dau. S-a întâmplat ceva... O să vă explic ce. Vă pup! Vă iubesc! Sper să nu fiți supărați. Vă iubesc!”,  a transmis Jador ieri la InstaStory.

Citeste si: Jador a recunoscut: „Este iubirea vieții mele!” Cine este femeia pe care nu o va uita niciodată?

Viitorul pare să îi surâdă artistului, iar de când are propria sa emisiune, fanii au reușit să afle tot mai multe lucruri despre el. Bărbatul își deschide inima în fața telespectatorilor, ori de câte ori simte nevoia să o facă. Uneori, subiectele pe care le abordează Jador sunt foarte, foarte sensibile, dar nu le evită nici pe cele mai dure dintre ele.

 

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii