Suparare mare pentru Radu Mazare! Motivul pentru care nu poate pleca, de Sarbatori, in Madagascar

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:52

Fostul primar si-ar face planuri de vacanta pe meleaguri insorite, dar nu poate parasi tara.

Sarbatorile de iarna petrecute pe plaja in Madagascar au ramas doar o amintire. Acum, Mazare are program obligatoriu la instanta. Iata cum l-au suprins astazi camerele de filmat.Imbracat la patru ace, Radu Mazare a spus prezent la Curtea Suprema. Un palton gri-petrol, pantaloni albastri si pantofi din piele. Plus un ceas care poate fi estimat usor la cateva mii de euro.

Radu Mazare poate vorbi ore in sir cand vine vorba despre cele 3 dosare penale in care este implicat.

Dar, cand este intrebat despre sarbatorile de iarna si vacanta. Aflat sub control judiciar, Mazare este obligat sa ramana in tara. Fara aprobarea instantei, nu mai poate parasi tara. Asa ca este nevoit sa se multumeasca cu cele 5 grade inregistrate in tara si cel putin, pentru moment, sa uite de Madagascar.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Radu

Mazare este acuzat ca ar fi primit 7 milioane de euro de la o firma pentru a inlesni semnarea unor contracte cu primaria. In acelasi dosar este implicat si prietenul lui Mazare, Sorin Strutinsky, un cunoscut afacerist de la malul marii.

 

Taguri: