Superba actriță Ebru Şahin şi soțul ei, Cedi Osman, sunt în luna de miere! Iată ce destinație exclusivistă de vacanță au ales cei doi îndrăgostiți!

Author: Daniela Iliuta
Foto(5)

Cei doi soți, Ebru Şahin şi Cedi Osman, au plecat în luna de miere, la scurt după nuntă ce a avut loc la Cesme. Iată cum au fost surprinși!

Ebru Şahin şi Cedi Osman formează unul dintre cele mai reușite cupluri din Turcia. Cei doi s-au îndrăgostit iremediabil după ce s-au cunoscut în urmă cu doi ani în Cesme, stațiunea turistică, în care au decis recent să își unească destinele.
Baschetbalistul Cedi Osman a cerut-o în căsătorie pe frumoasă actrița Ebru Sahin încă de anul trecut, în timpul unei escapade romantice în Cappadocia, acolo unde i-a oferit un inel scump cu diamante, într-un cadru de poveste.

Încă de atunci cei doi îndrăgostiți au decis că nuntă să aibă loc anul acesta.

Superba actriță Ebru Şahin şi soțul ei, Cedi Osman, sunt în luna de miere! Iată ce destinație exclusivistă de vacanță au ales cei doi îndrăgostiți

La începutul lunii mai, Ebrun Sahin și Cedi Osman au organizat o petrecere pentru a marca în mod oficial logodnă lor, unde au avut alături rudele și câțiva prieteni apropiați.

Iar o luna mai târziu aceștia au anunțat în presă mondenă că vor organiza două nunți la începutul lunii iulie. Mai precis celebra actrița și iubitul ei au hotărât să își unească destinele și să facă jurămintele în Ohrida, orașul natal al sportivului, din Macedonia de Nord și ulterior să organizeze și o a două petrecere în Turcia, la Cesme, locația în care s-au cunoscut în urmă cu doi ani și au devenit un cuplu.

Astfel, pe 4 iulie Ebru Sahin și Cedi Osman și-au spus cel mai hotărât DA, în Ohrida, în Macedonia de Nord, acolo unde au avut alături rudele, prieteni și colegi de breaslă, iar pe dată de 7 iulie, cei doi îndrăgostiți au petrecut alături de mulți invitați și de familie în Cesme, într-o locație de basm.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

După ce au petrecut câteva zile în Cesme, proaspeții miri, Ebru Sahin și Cedi Osman, au decis să își continue luna de miere într-un alt loc minunat și au ales că destinație insula Khios din Grecia, acolo unde se relaxează și se bucură unul de celălalt la malul marii.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.