Superba actrita Eva Longoria ales un model roman, pentru un videoclip de exceptie. Cum arata barbatul care i-a atras atentia

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:16

Bruneta se unduieste, printre multe manechine, de sex masculin, dar doar pe el îl alege.

Pazea, fetelor! Frumusetea romanilor va ameninta locul pe podium! Nu o spunem noi, ci o arata Eva Longoria in clipa in care isi alege preferatul.

Reciproca pare sa nu fie valabila. Cand nu joaca in clipuri si nu pozeaza, fotomodelul Andrei Andrei e un om obisnuit, dar cu pretentii: „Mai bine imi fac eu mancarea si fata respectiva, normal ca trebuie sa se tina dupa mine, nu? Si imi place si mie sa am o femeie frumoasa langa mine, care se ingrijeste, ca altfel e putin aiurea.

Tot timpul cand am avut prietene le luam cu mine la sala si le invatam sa faca ca atare, toate fetele cu care am fost arata bine.”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.