Superba Biran Damla Yilmaz, eroina serialului Nehir, în cele mai senzuale ipostaze! Iată cum a fost surprinsă frumoasa actriță în cel mai recent pictorial!

Autor: Daniela Iliuta
biran damla yilmaz din serialul nehir Foto(6)

Biran Damla Yilmaz, o actrita talentata 

Sursa: Instagram Biran Damla Yilmaz

Biran Damla Yilmaz se numără printre cele mai talentate și apreciate actrițe ale momentului în Turcia.

Îndrăgita actriță Biran Damla Yilmaz a făcut furori în serialul Nehir, în care a jucat magistral rolul principal, la doar 24 de ani și cu o scurtă experiență pe platourile de filmare. Inteligentă, frumoasă și extrem de talentată, Biran Damla a reușit să cucerească publicul din Turcia și de peste hotare încă de la primele sale apariții pe micile ecrane. De curând această a realizat un pictorial uluitor în care și-a făcut apariția în ipostaze care taie respirația oricui.

Superba Biran Damla Yilmaz, eroina serialului Nehir, în cele mai senzuale ipostaze!

Telespectatorii din România au văzut-o pentru prima dată pe frumoasa Biran Damla Yilmaz încă din anul 2016, când a interpretat cu succes rolul unei cadane, în serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii. Iar apoi în anul 2021 această a reapărut la Kanal D, în serialul Nehir, în care tânăra actrița a jucat primul ei rol principal.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

După ce s-a bucurat de succes cu rolul jucat în producția Nehir, Biran Damla s-a retras pentru o scurtă perioada din lumina reflectoarelor, iar în toamna anului trecut această a fost cooptată să joace în noul sezon al serialului Prețul fericirii, alături de mulți actori

celebri.
De curând aceasta a fost invitată să participe în cadrul unei Gale desfășurate cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, pe 8 martie, pentru a sprijini educația tinerilor studenți. Atfel, Biran Damla Yılmaz este încântată să urce pe podium în proiectul „Femeile puternice ale viitorului”, care va avea loc pe 8 martie 2022.

Citeste si: Biran Damla Yilmaz, protagonista serialului Nehir, aparitie ravasitoare pe coperta unei renumite reviste din Turcia! Iata cat de sumar a fost imbracata celebra actrita!

Biran Damla Yılmaz, care a declarat că este foarte fericită să fie implicată într-un proiect atât de important și a declarat: „Este foarte frumos să susținem femeile puternice ale viitorului.”
În vederea pregătirii acestui eveniment, celebra actrița a realizat un pictorial inedite în care a îmbrăcat o superbă rochie de seară, extrem de elegantă, de culoare gri metalizat, care i-a subliniat silueta perfectă și i-a pus în valoare trăsăturile frumoase.

Citeste si: Celebra Biran Damla Yilmaz, din serialul Nehir, apel disperat pe contul ei de socializare! Iată ce a pățit îndrăgita actriță!