Superba Hande Erçel, apariție spectaculoasă la bordul bolidului ei de lux! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță în cel mai îndrăzneț pictorial!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 aug 2022, 14:39
video Foto(4)

Hande Erçel este considerată una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe ale momentului în Turcia.

Hande Erçel are doar 28 de ani, însă cu toate acestea a reușit să acumuleze aproape un deceniu de experiență pe platourile de filmare deoarece și-a început activitatea de la o vârstă foarte fragedă, când încă se află la studii.

Cu un talent desăvârșit și o frumusețe naturală uluitoare, Hande Erçel a reușit să cucerească publicul din Turcia și de peste hotare încă de la primele sale apariții pe micile ecrane și continuă să facă furori în noi proiecte de succes.

De curând, superbă actrița și-a surprins fanii din mediul virtual cu noi imagini spectaculoase în care apare în ipostaze sexy.

Superba Hande Erçel, apariție spectaculoasă la bordul bolidului ei de lux

Dacă pe plan profesional Hande Ercel se bucură de mare succes, în viața privată frumoasa actrița pare să fie urmărită de ghinion, deoarece a trecut prin multe eșecuri sentimentale. După ce la finalul anului trecut a anunțat oficial despărțirea de celebrul actor Kerem Bursin, la începutul acestui an Hande Ercel a fost surprinsă în compania altui coleg de breaslă, carismaticul Kaan Yildirim,

însă relația lor a durat doar câteva luni și nu au confirmat-o. Mai mult decât atât îndrăgita actrița a declarat în presa din Turcia faptul că între ea și Kaan nu a existat o relație de iubire ci doar o prietenie sinceră.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Hande Erçel este de nerecunoscut! Cum a apărut actrița pe o rețea de socializare, după zvonurile despre relația cu Kaan Yıldırım au fost confirmate

De curând, frumoasa actriță, care obișnuiește să le împărtășească fanilor ei momente din viață să de zi cu zi, a publicat pe contul ei de socializare câteva imagini uluitoare în care apare în ipostaze destul de îndrăznețe, la bordul mașinii sale de lux.

Citeste si: Hande Erçel a făcut senzație pe o rețea de socializare. Imaginea care a pus fanii pe jar. Iată cum s-a afișat carismatica actriță

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.