Superba Pinar Deniz și carismaticul actor Kaan Yıldırım au dat cărțile pe față și au dezvăluit ce se întâmplă între ei! Iată ce a spus fostul iubit al celebrei actrițe Hande Erçel!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 sep 2022, 14:10
video Foto(4)

Actorii Pinar Deniz și Kaan Yıldırım au fost de curând surprinși împreună la un concert în Istanbul, în ipostaze apropiate! Iată ce se întâmplă între ei!

Pinar Deniz este considerată una dintre cele mai talentate și frumoase actrițe din tânăra generație. Superba actrița a început să se afirme din ce în ce mai mult pe piață serialelor turcești și continuă să își facă apariția în producții de excepție care ii pun în valoare talentul uriaș și carisma captivantă. Publicul din România a cunoscut-o pe frumoasă actrița încă din anul 2018, când a jucat în serialul Patria mea ești tu, în rolul sfioasei Yıldız, când a jucat alături de celebrii actori Berguzar Korel și Halit Ergenc.

Dincolo de platourile de filmare, Pinar Deniz este o femeie discretă atunci când vine vorba despre viață sentimentală.

Superba Pinar Deniz și carismaticul actor Kaan Yıldırım au dat cărțile pe față și au dezvăluit ce se întâmplă între ei

Deși are doar 28 de ani, Pinar Deniz a acumulat o experiență de aproape un deceniu în domeniul actoriei și se numără în prezent printre cele mai apreciate actrițe din generația ei.

După succesul de care s-a bucurat datorită rolului din serialul Patria mea ești tu, celebra actrița a fost cooptată să joace alte câteva producții care i-au adus de asemenea mari succese.

Citeste si: Celebra actriță Pinar Deniz, mărturisiri năucitoare despre colegul ei de platou, carismaticul Kaan Urgancıoğlu! „Sigur că îl iubesc! Este foarte valoros pentru mine”

Cel mai recent proiect este serialul Yargi, în care a jucat alături de celebrul actor Kaan Urgancioglu, despre care presa din Turcia a speculat la un moment dat că i-ar fi

partener și în viață reală. Însă superba actrița nu a confirmat nimic în acest sens, dimpotrivă a subliniat că ea și Kaan Urgancioglu sunt foarte buni colegi și prieteni.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De curând, presa din Turcia a lansat un zvon conform căruia Pinar Deniz ar avea de fapt o relație de iubire cu sarmantul actor Kaan Yildirim, nimeni altul decât fostul iubit al frumoasei Hande Ercel. Dacă inițial cei doi actori nu au vrut să confirme nimic despre relația lor, recent aceștia au fost văzuți împreună la concertul lui Melike Şahin susţinut în Harbiye Open Air, unde s-au afișat în ipostaze apropiate, arătând astfel tuturor că formează un cuplu și că sunt foarte fericiți împreună.

Citeste si: Prietenie sau dragoste adevărată? Ce se întâmplă de fapt între superba actriță Pinar Deniz și seducatorul actor Kaan Urgancıoğlu! "Ne place foarte mult să lucrăm împreună"

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.